reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Na pocieszenie zrobiłam właśnie zakupy bo w domu mam tylko jeden test. Mam nadzieję że jeszcze coś wysikam i sytuacja nie jest przesadzona. Fajnie by było wkoncu mieć niespodziankę a nie przesikac kolejne 50 zl
A ja chciałam właśnie polecić Wam, że premom 50 szt testy paski ciążowe pomarańczowe 10 mlu są za 86 zł na AMAZON.PL czyli 1,72 zł za sztukę gdyby ktoraś była w potrzebie zrobienia zapasu.

reklama
Na pocieszenie zrobiłam właśnie zakupy bo w domu mam tylko jeden test. Mam nadzieję że jeszcze coś wysikam i sytuacja nie jest przesadzona. Fajnie by było wkoncu mieć niespodziankę a nie przesikac kolejne 50 zl
Na przyszłość polecam Ci zamawiać stąd:

Dziękuję za podzielenie się ❤️ Będę działać w tym temacie. Jestem z Poznania, więc ostatecznie ta Warszawa nie jest tak bardzo daleko.
polecam Ci panią Annę Łucyszyn właśnie w instytucie. Tutaj numer telefonu bezpośrednio do poradni profilaktyki nowotworów - +48 22 546 25 87

Przy pierwszym stadium dysplazji jest kontrola co roku, doktor wyniki przekazuje telefonicznie po około 5 tygodniach od wizyty i mówi, jakie są dalsze kroki. Wycieczka do Warszawy może nie taka straszna, a będziesz miała (przynajmniej mam taka nadzieje), ze temat zaopiekowany.

Na przyszłość polecam Ci zamawiać stąd:

dziękuję! Zastanawiałyście się kiedyś ile już przesikalyscie pieniędzy? Ja naprawdę sporo

Ja przed chwilą w pracy musiałam iść do łazienki się wypłakać bo dowiedziałam się o organizowaniu mojej bratowej baby shower jako niespodziankę. Dopiero było gender party. A rano ta biel moja na teście. Ich teksty że ja przesadzam, tylko Wy tu rozumiecie co czuję człowiek w takiej sytuacji.
Łączę się w bólu, dziś pierwszy raz usłyszałam, że powinnam odpuścić to wtedy się uda, a nie ciągle chodzę jak wariatka badać krew...

reklama
Łączę się w bólu, dziś pierwszy raz usłyszałam, że powinnam odpuścić to wtedy się uda, a nie ciągle chodzę jak wariatka badać krew...
dobrze, że mam daleko punkt pobrań bo też bym chodziła. Nienawidzę tekstu odpuść to się uda, niech kto powiedzą na Onkologii jak to któraś z Was na forum powiedziała.

Do góry