reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Aaa no właśnie @Mademoiselle_Nika mnie namówiła, nie ma już co odkładać tego na kolejny miesiąc :) A w międzyczasie wyszło pospolite ruszenie BabyBoom :D powinni nam dać jakieś kody z tego testdna większe, bo im napędzamy biznes :D
Haha która załatwia koda? Może jakiś link afiliacyjny ze znizka? Wtedy to nawet i ja zrobię 😂

Zapewne rany fizyczne zagoją się szybciej. Nie przeżyłam tego co Ty , więc nie zamierzam mówić, że rozumiem jak jest Ci przykro- bo nie rozmiem. Ze swojej perspektywy moge powiedzieć, że bardzo Ci kibicowałam i czułam radość jak udalo Ci sie zaraz po drożności, skonczylo się to fatalnie, ale mam nadzieję , że już niebawem dojdziesz do siebie. W dalszym ciagu trzymam za ciebie kciuki, i wiem, że jesteś silna i dasz radę!
Bardzo ci dziękuję za te słowa ❤️ ja tobie też mocno kibicuję i wierzę że tym razem uda Ci się zrobić drożność i szybko zajść w ciążę 💕

Powtórzyłam test z rana i nic się nie zmieniło, zatestuje jeszcze tego 11.02 jak mam w kalendarzu dla formalności ale i tak nic się nie zmieni. Za to moja metformina daje o sobie znać dzisiaj widząc te paczki jest mi strasznie nie dobrze, a dość sporą dawkę biorę

Ja mam źle wieści od rana. Potwierdziło się zakażenie hpv typem onkogennym 😢 Zmiany są na razie do obserwacji, kolejna wizyta za pół roku. Jak mi jeszcze wieczorem endo dowali złym info, to już tego nie udźwignę...
bardzo mi przykro :( jakbyś potrzebowała jakiejś rady albo pomocy z czymś to dawaj znać. Ja też jestem zakażona od kilku lat i jestem już po wielu procedurach z tym związanych.

Ja mam źle wieści od rana. Potwierdziło się zakażenie hpv typem onkogennym 😢 Zmiany są na razie do obserwacji, kolejna wizyta za pół roku. Jak mi jeszcze wieczorem endo dowali złym info, to już tego nie udźwignę...
I skoro o wirusie mowa to absolutnie wszystkim polecam, ale szczególnie Tobie zaszczepienie się przeciw HPV szczepionką Gardasil 9. Ona jest dosyć droga (400-500 pln za dawkę, potrzeba trzech), ale nie jest się do końca życia zarażonym wirusem, który może zamienić się w raka. Jeżeli masz rozwinięty jeden typ to ta szczepionki chroni Cię przed wszystkimi innymi. Ja mam 16 i 52 i zaszczepiłam się mino to. Chodzą tez głosy wśród lekarzy, ale nie jest to jeszcze potwierdzone, ze być może szczepionka tez działa na już rozwinięte typy.

reklama
Ja przed chwilą w pracy musiałam iść do łazienki się wypłakać bo dowiedziałam się o organizowaniu mojej bratowej baby shower jako niespodziankę. Dopiero było gender party. A rano ta biel moja na teście. Ich teksty że ja przesadzam, tylko Wy tu rozumiecie co czuję człowiek w takiej sytuacji.

Do góry