amusedxxx
Fanka BB :)
No to czekamy na niedziele i trzymamy kciukiNie mam... nie mam do niego prywatnego kontaktu, wszystko zalatwiam przez rejestrację...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to czekamy na niedziele i trzymamy kciukiNie mam... nie mam do niego prywatnego kontaktu, wszystko zalatwiam przez rejestrację...
Haha która załatwia koda? Może jakiś link afiliacyjny ze znizka? Wtedy to nawet i ja zrobięAaa no właśnie @Mademoiselle_Nika mnie namówiła, nie ma już co odkładać tego na kolejny miesiąc A w międzyczasie wyszło pospolite ruszenie BabyBoom powinni nam dać jakieś kody z tego testdna większe, bo im napędzamy biznes
Bardzo ci dziękuję za te słowa ja tobie też mocno kibicuję i wierzę że tym razem uda Ci się zrobić drożność i szybko zajść w ciążęZapewne rany fizyczne zagoją się szybciej. Nie przeżyłam tego co Ty , więc nie zamierzam mówić, że rozumiem jak jest Ci przykro- bo nie rozmiem. Ze swojej perspektywy moge powiedzieć, że bardzo Ci kibicowałam i czułam radość jak udalo Ci sie zaraz po drożności, skonczylo się to fatalnie, ale mam nadzieję , że już niebawem dojdziesz do siebie. W dalszym ciagu trzymam za ciebie kciuki, i wiem, że jesteś silna i dasz radę!
bardzo mi przykro jakbyś potrzebowała jakiejś rady albo pomocy z czymś to dawaj znać. Ja też jestem zakażona od kilku lat i jestem już po wielu procedurach z tym związanych.Ja mam źle wieści od rana. Potwierdziło się zakażenie hpv typem onkogennym Zmiany są na razie do obserwacji, kolejna wizyta za pół roku. Jak mi jeszcze wieczorem endo dowali złym info, to już tego nie udźwignę...
I skoro o wirusie mowa to absolutnie wszystkim polecam, ale szczególnie Tobie zaszczepienie się przeciw HPV szczepionką Gardasil 9. Ona jest dosyć droga (400-500 pln za dawkę, potrzeba trzech), ale nie jest się do końca życia zarażonym wirusem, który może zamienić się w raka. Jeżeli masz rozwinięty jeden typ to ta szczepionki chroni Cię przed wszystkimi innymi. Ja mam 16 i 52 i zaszczepiłam się mino to. Chodzą tez głosy wśród lekarzy, ale nie jest to jeszcze potwierdzone, ze być może szczepionka tez działa na już rozwinięte typy.Ja mam źle wieści od rana. Potwierdziło się zakażenie hpv typem onkogennym Zmiany są na razie do obserwacji, kolejna wizyta za pół roku. Jak mi jeszcze wieczorem endo dowali złym info, to już tego nie udźwignę...
bardzo mi przykroJa mam źle wieści od rana. Potwierdziło się zakażenie hpv typem onkogennym Zmiany są na razie do obserwacji, kolejna wizyta za pół roku. Jak mi jeszcze wieczorem endo dowali złym info, to już tego nie udźwignę...