reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Aaa no właśnie @Mademoiselle_Nika mnie namówiła, nie ma już co odkładać tego na kolejny miesiąc :) A w międzyczasie wyszło pospolite ruszenie BabyBoom :D powinni nam dać jakieś kody z tego testdna większe, bo im napędzamy biznes :D
Haha która załatwia koda? Może jakiś link afiliacyjny ze znizka? Wtedy to nawet i ja zrobię 😂

Zapewne rany fizyczne zagoją się szybciej. Nie przeżyłam tego co Ty , więc nie zamierzam mówić, że rozumiem jak jest Ci przykro- bo nie rozmiem. Ze swojej perspektywy moge powiedzieć, że bardzo Ci kibicowałam i czułam radość jak udalo Ci sie zaraz po drożności, skonczylo się to fatalnie, ale mam nadzieję , że już niebawem dojdziesz do siebie. W dalszym ciagu trzymam za ciebie kciuki, i wiem, że jesteś silna i dasz radę!
Bardzo ci dziękuję za te słowa ❤️ ja tobie też mocno kibicuję i wierzę że tym razem uda Ci się zrobić drożność i szybko zajść w ciążę 💕

Powtórzyłam test z rana i nic się nie zmieniło, zatestuje jeszcze tego 11.02 jak mam w kalendarzu dla formalności ale i tak nic się nie zmieni. Za to moja metformina daje o sobie znać dzisiaj widząc te paczki jest mi strasznie nie dobrze, a dość sporą dawkę biorę

Ja mam źle wieści od rana. Potwierdziło się zakażenie hpv typem onkogennym 😢 Zmiany są na razie do obserwacji, kolejna wizyta za pół roku. Jak mi jeszcze wieczorem endo dowali złym info, to już tego nie udźwignę...
bardzo mi przykro :( jakbyś potrzebowała jakiejś rady albo pomocy z czymś to dawaj znać. Ja też jestem zakażona od kilku lat i jestem już po wielu procedurach z tym związanych.

Ja mam źle wieści od rana. Potwierdziło się zakażenie hpv typem onkogennym 😢 Zmiany są na razie do obserwacji, kolejna wizyta za pół roku. Jak mi jeszcze wieczorem endo dowali złym info, to już tego nie udźwignę...
I skoro o wirusie mowa to absolutnie wszystkim polecam, ale szczególnie Tobie zaszczepienie się przeciw HPV szczepionką Gardasil 9. Ona jest dosyć droga (400-500 pln za dawkę, potrzeba trzech), ale nie jest się do końca życia zarażonym wirusem, który może zamienić się w raka. Jeżeli masz rozwinięty jeden typ to ta szczepionki chroni Cię przed wszystkimi innymi. Ja mam 16 i 52 i zaszczepiłam się mino to. Chodzą tez głosy wśród lekarzy, ale nie jest to jeszcze potwierdzone, ze być może szczepionka tez działa na już rozwinięte typy.

reklama
Ja przed chwilą w pracy musiałam iść do łazienki się wypłakać bo dowiedziałam się o organizowaniu mojej bratowej baby shower jako niespodziankę. Dopiero było gender party. A rano ta biel moja na teście. Ich teksty że ja przesadzam, tylko Wy tu rozumiecie co czuję człowiek w takiej sytuacji.

Do góry