reklama
Izabela52
Fanka BB :)
Ja od 6 miesięcy biorę witamina B complex forte witaminę d actifolin kwas foliowyDziewczyny, a bierzecie juz na początku jakies witaminy? [emoji3526]
Trinnity
Aktywna w BB
U mnie dzisiaj piękna niespodzianka! Tłuste dwie kreseczki [emoji3059]
Trzymam kciuki za Was dziewczyny Zobacz załącznik 1238581
Hej witam sie z Wami [emoji847]
U mnie taka kreseczka byla 11 lutego, 12 lutego bylam na Beta Hcg i wynik 48,3 [emoji847] także dołączam do Was [emoji3590] do lekarza jeszcze sie nie zapisalam, świeża sprawa dzis dopiero mam termin spodziewanej miesiaczki a czulam ze fasolka jest juz jakis tydzień temu [emoji3]Zobacz załącznik 1238585
Piękne kreski [emoji3059] Gratulacje!Dziewczyny nie wytrzymałam [emoji85][emoji85][emoji85]wiem że za szybko bo mam dzisiaj 23 dc testowanie miałam robić w 26 dc tak jak lekarz zalecił bo na duphoston i clexsane jestem ale to było silniejsze ode mnie. W środę zrobię betę by potwierdzić
Coffe18
Hej kwas foliowy , żelazo , magnez (brałam już wcześniej) i witaminę d3Dziewczyny, a bierzecie juz na początku jakies witaminy? [emoji3526]
Dziewczyny nie wytrzymałam wiem że za szybko bo mam dzisiaj 23 dc testowanie miałam robić w 26 dc tak jak lekarz zalecił bo na duphoston i clexsane jestem ale to było silniejsze ode mnie. W środę zrobię betę by potwierdzić
Gratuluję i życzę spokojnej, zdrowej ciąży. Widzę, że wszyscy ten test nabywają.
A ilu dniowe masz cykle ?
AnetaManiak
Daj znać jak tam beta[emoji4]
u mnie delikatnie blada kreska, ale jest. Jutro idę na betę !
sunflower21
Ja biorę witaminę D i kwas foliowy.Dziewczyny, a bierzecie juz na początku jakies witaminy? [emoji3526]
U mnie 44 dc, nadal brak @, oprócz kłucia co jakiś czas, nic nie wskazuje, że będzie niedługo. Masakra, 1 cs i już takie kwiatki. Jutro idę badać tsh i zobaczymy, może to jest przyczyną.
Izabela52
Mam 28-27 dniowe cykle a to drugi cykl staran. Jestem szczęśliwa ale mega się boję. W środę zrobię betę i zadzwonię do mojego lekarza.. Wspominalam wcześniej 8 marca kończę 30 lat bardzo bym chciała usłyszeć że moja fasolka jest i ma się dobrze nic więcej mi nie potrzebaGratuluję i życzę spokojnej, zdrowej ciąży. Widzę, że wszyscy ten test nabywają.
A ilu dniowe masz cykle ?
reklama
Izabela52
Uda Ci się w kolejnym cyklu kochana nie smutaj wiem że ciężko jest ale zawsze trzeva mieć nadziejęU mnie niestety przyszła .szczerze to się trochę zawiodłam i wkurzyłam na testy. Zaczynam kolejny cykl starań.
Wszystkim dziewczyna z ⏸ bardzo gratuluje i życzę spokojnej, zdrowej i nudnej ciąży