Tak dużo się pije i sika przy cukrzycy. Może warto zbadać cukier?
Ja mam cukrzycę typu I i II, ale cukry idealnie wyrównane. Nawet hemoglobina glikowana 4,7. Taki mój urok chyba, bo wyniki w normie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak dużo się pije i sika przy cukrzycy. Może warto zbadać cukier?
Hej witam sie z Wami [emoji847]
U mnie taka kreseczka byla 11 lutego, 12 lutego bylam na Beta Hcg i wynik 48,3 [emoji847] także dołączam do Was [emoji3590] do lekarza jeszcze sie nie zapisalam, świeża sprawa dzis dopiero mam termin spodziewanej miesiaczki a czulam ze fasolka jest juz jakis tydzień temu [emoji3]Zobacz załącznik 1238585
Super gratulacjeU mnie dzisiaj piękna niespodzianka! Tłuste dwie kreseczki
Trzymam kciuki za Was dziewczyny Zobacz załącznik 1238581
Wow superTo i ja dorzucę
Beta 173 dzisiaj
Czekam na wyniki koleżanek
A miałaś jakieś konkretne objawy?Hej witam sie z Wami [emoji847]
U mnie taka kreseczka byla 11 lutego, 12 lutego bylam na Beta Hcg i wynik 48,3 [emoji847] także dołączam do Was [emoji3590] do lekarza jeszcze sie nie zapisalam, świeża sprawa dzis dopiero mam termin spodziewanej miesiaczki a czulam ze fasolka jest juz jakis tydzień temu [emoji3]Zobacz załącznik 1238585
Gratulacje. Który dc?To i ja dorzucę
Beta 173 dzisiaj
Kochana gratuluję czy dobrze liczę dzisiaj 15 dpo?To i ja dorzucę
Beta 173 dzisiaj