reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

reklama
Hi hi życzę Ci pięknych 2 kreseczek.❤️A który masz dc dzisiaj? 🙂Ja kupiłam dwa tylko testy i już nie mam 🙂i dobrze 🤣🤣
Dopiero 16dc, 3dpo. Najwcześniej mogę zacząć sprawdzać w poniedziałek. Ostatnio w 9dc miałam cień cienia 😉. W pierwszej ciąży z kolei w dniu @ przy 28 dniowych cyklach test mi wyszedł negatywny (Nie wiedziałam wtedy o cieniach cienia etc, dopiero jak wieczorem wyrzucalam to były 2 kreski ale dostałam "okres" więc nie sądziłam że się udało i dalej nie testowalam). Więc na dwoje babka wrozyła. Ciekawe jak długo mi się tym razem zejdzie żeby w ogóle zajść. Człowiek taki niecierpliwy z natury 😊.

Dopiero 16dc, 3dpo. Najwcześniej mogę zacząć sprawdzać w poniedziałek. Ostatnio w 9dc miałam cień cienia 😉. W pierwszej ciąży z kolei w dniu @ przy 28 dniowych cyklach test mi wyszedł negatywny (Nie wiedziałam wtedy o cieniach cienia etc, dopiero jak wieczorem wyrzucalam to były 2 kreski ale dostałam "okres" więc nie sądziłam że się udało i dalej nie testowalam). Więc na dwoje babka wrozyła. Ciekawe jak długo mi się tym razem zejdzie żeby w ogóle zajść. Człowiek taki niecierpliwy z natury 😊.
Ja cierpliwości też nie mam powtarzam sobie ze nie a i tak wzięłam i zrobiłam test. Ja w każdej ciąży przed @mialam już 2 kreski. Zdziwisz się jak zaskoczysz i w poniedziałek dwie kreseczki będą 😀😀

reklama
Cześć dziewczyny. Na wstępie gratuluję wszystkim, którym się udało. Dużo kreseczek pojawiło się w tym miesiącu 😍

W tym miesiącu staramy się z mężem, minęły 3 miesiące od poronienia i zaczęliśmy nowy cykl starań. Mam nadzieję że tym razem wszystko dobrze się zakończy. Poprzednim razem zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu starańTestowanie wypada na 24.02, zobaczymy czy cierpliwość pozwoli czekać tak długo 😁

Do góry