reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

reklama
Gratulacje dla Was wszystkich ♥️
Ja wczoraj testowałam i niestety nic z tego. Ale zastanawia mnie jedna rzecz. Dzisiaj zaczęło się plamienie, bez żadnego bólu brzucha póki co i od wczoraj mam nabrzmiałe i bolące piersi. Kłóci się to trochę z moją wiedzą o progesteronie, bo przecież jego gwałtowny spadek odpowiada za menstruację, a wysoki poziom za ból piersi. No więc dlaczego mnie bolą skoro już zaczyna się okres? Miałyście też tak? Zawsze tydzień przed okresem mam ból, a teraz dzień przed i w trakcie 😳

A miałaś jakieś konkretne objawy? [emoji3]
Hm.. Ból piersi troche mocniejszy niz zwykle przed okresem, pobolewanie jajnikow, klucie jakby w pochwie i ból podbrzusza. W 26 dniu cyklu uczucie jakby mnie grypa brała i ponad 37 stopni temperatury, katar.. A na drugi dzien juz zdrowa [emoji28] W pierwszej ciąży dokladnie tak samo bylo. [emoji3526]

Dziewczyny nie wytrzymałam 🙈🙈🙈wiem że za szybko bo mam dzisiaj 23 dc testowanie miałam robić w 26 dc tak jak lekarz zalecił bo na duphoston i clexsane jestem ale to było silniejsze ode mnie. W środę zrobię betę by potwierdzić

Załączniki

• received_3779843398772972.jpeg
    received_3779843398772972.jpeg
    242,3 KB · Wyświetleń: 141
reklama
Do góry