Mystriousmc
Fanka BB :)
Dziękuję bardzo kochana :*Ja Cię pamiętam. Bardzo się cieszę, gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję bardzo kochana :*Ja Cię pamiętam. Bardzo się cieszę, gratulacje
Hej, gratulacje!Cześć dziewczyny.
Dawno się nie udzielałam, bardziej aktywnie to na staraczkach 2020, chciałam powiedzieć że w końcu się nam udalo!!!
Nie wiem czy któraś z Was mnie kojarzy, ale podczytuje co jakiś czas i trzymam za Was wszystkie kciuki. Nie poddawajcie się, przesyłam ciążowe wiruski
Test z dziś rana, dzień po terminie miesiączki.
Dzięki!Hej, gratulacje!
W którym cyklu Wam się udalo?
Jakaś recepta na sukces?
Cześć dziewczyny.
Dawno się nie udzielałam, bardziej aktywnie to na staraczkach 2020, chciałam powiedzieć że w końcu się nam udalo!!!
Nie wiem czy któraś z Was mnie kojarzy, ale podczytuje co jakiś czas i trzymam za Was wszystkie kciuki. Nie poddawajcie się, przesyłam ciążowe wiruski [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji16]
Test z dziś rana, dzień po terminie miesiączki.
Hej , możesz wrzucić link do wątku lutowegoDziewczyny czy po 19 stycznia jeszcze którejś z nas się udało? Ja już jestem na wątku lutowym
Hej , możesz wrzucić link do wątku lutowego
Dziękuję bardzoGratuluję @Mystriousmc
U mnie dziś 12dpo, wczoraj zatestowałam z ciekawości, ale chyba za wcześnie (a raczej nic z tego) i biel Czekam na kolejny test do wtorku.
Hej dziewczyny, przepraszam za nieobecność i braki ale zmarł mi ktoś bardzo bliski na covid, i nie miałam głowy żeby tu wejść, nie wiem czy się odkopię żeby uzupełnic tabelkę ale się postaramSzkoda, że @Karola94 ostatnio tak rzadko wpada, tabelka taka smutna, nieuzupełniona