reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

Miałam testować dzisiaj, jednak będzie to jutro 02.02 🙈 Dziś u mnie 31dc, przy ostatnich cyklach max. 33 dni. Od kilku dni czuję się jakbym była przeziębiona, a tak naprawdę nic mi nie jest. 🤷🏻‍♀️ Nastawiam się na @ mimo że nadal mam nadzieję, nawet zamówiłam termometr owulacyjny na przyszłe cykle 😂
Trzymam kciuki 😉❤ mnie tez jakieś przeziębienie zlapalo

reklama
Moze się obraziła tak jak moja 😁 dzisiaj 50 dc 😁😅
Ja chyba pojde jutro na krew , wtedy w 100% bede pewna i spokojnie poczekam na okres ... Od tygodnia mam temperaturę powyżej 37 , nie ważne czy mierze rano czy popołudniu (pod językiem), nie mam mniej niż 37 i kluje mnie lewy jajnik od czasu do czasu, ale to tak jakby mi ktoś szpilki wbijał, może to jakiś stan zapalny 😒

A teraz z ciekawości sprawdzałam temp na czole to mam 37.8 😂 mam bardzo dobry termometr z pomiarem w uchu też . Tylko ja go stosuje pod język, codziennie rano zanim w ogóle głowę z poduszki podniosę 🙈 na czole mierzyłam tylko teraz 😉
Mam 37.3-37.5 😅 pobilas mnie😁 ja nie mam uczucia przeziębienia tylko naprawdę się przeziębiłam, kicham, katar mam i w ogóle porażka 😁

Ja chyba pojde jutro na krew , wtedy w 100% bede pewna i spokojnie poczekam na okres ... Od tygodnia mam temperaturę powyżej 37 , nie ważne czy mierze rano czy popołudniu (pod językiem), nie mam mniej niż 37 i kluje mnie lewy jajnik od czasu do czasu, ale to tak jakby mi ktoś szpilki wbijał, może to jakiś stan zapalny 😒
Ja tez mam powyżej 37 ale gardło mnie boli, nazarlam się rano ciasta i teraz mi nie dobrze 😅😁 mnie boli prawy jajnik ale z lewego byla owu xD suty bolą więc mogła by juz łaskawie przyjść żeby wcześniej cykl zacząć 😅

Gdzie mierzyłaś? U mnie w uchu jeszcze inna, a pod językiem też co innego 🤦‍♀️
Pod pachą 😁😅 do buzi wyszło by pewnie więcej 😁
Z tym bólem jajnika to nie koniecznie z niego była owulacja. Też wciąż myślałam że tak to działa. Ale dziewczyna z którą tu gadałam na priv pisała że ona ma monitorowane owulację i miała z prawego gdzie bolał lewy.
No właśnie mnie bolal prawy a na monitoringu wyszło ze z lewego owu byla, więc nie ma za bardzo jak sie bólem wzorować 😁

Jak dla Mnie w sobotę miałaś owulke[emoji854]
A ilu dniowe normalnie masz cykle?
A teraz z ciekawości sprawdzałam temp na czole to mam 37.8 [emoji23] mam bardzo dobry termometr z pomiarem w uchu też . Tylko ja go stosuje pod język, codziennie rano zanim w ogóle głowę z poduszki podniosę [emoji85] na czole mierzyłam tylko teraz [emoji6]

Tez mam małego Aniołka . W lutym pod koniec miesiąca będę miała drożność robiona i staramy się odrazu. Także mam nadzieje ze w marcu będę się chwalić ❤️
Ja też mam aniołka :(. Ogólnie chyba wśród większości znajomych się choć raz przytrafiło. Trzeba wierzyć ze tym razem wszystko będzie dobrze.

Ja jak zaliczyłam wpadkę w czerwcu to wszystkie objawy miałam jak na @ jedyne co to mnie mdliło po każdym jedzeniu 🙈 nawet dzień przed planowanym okresem byłam mega osłabiona tak jak zawsze. Próbuje sobie przypomnieć teraz coś dodatkowo to no nic mi nie przychodzi do głowy. No objawy na @ jak murowane. A tydzień później gruba krecha 😂
Oby tak było jak mówisz, tylko nie wiem kiedy ten test robic chociaż moj gin powiedział żeby w testy się nie bawić i od razu iść na betę i 15 lutego do niego na wizytę 😅 na pewno chce wiedzieć przed walentynkami

reklama
Do góry