reklama
E
Em82
Gość
Ależ oczywiście, jak zawsze [emoji3059]To w walentynki musisz wyluzować i działać [emoji173][emoji173] ma być dużo seksów [emoji16][emoji173]
Hej dziewczyny
Czytam Was od jakiegoś czasu i mam pytanko.
Test owulacyjny pierwszy pozytywny był wczoraj ok godz 16. Dziś też wychodzą pozytywne, boli mnie jajnik.
Owulacja teoretycznie przypada na dzisiejszy dzień czy bardziej jutrzejszy?
Test owulacyjny pierwszy pozytywny był wczoraj ok godz 16. Dziś też wychodzą pozytywne, boli mnie jajnik.
L
LadyCaro
Gość
Według mojego wspaniałego kalendarium też będę mieć w walentynki płodne, to też trzea będzie działaćTo w walentynki musisz wyluzować i działać ❤❤ ma być dużo seksów ❤
L
LadyCaro
Gość
No ogólnie to pozytywny test wskazuje na to, ze owulacja bedzie w ciagu 24-36h, wiec ciężko powiedziećHej dziewczyny
No wiem właśnie, zwłaszcza, że w jednej apce pokazuje, że na dzisiaj a w drugiej na jutro po dodaniu tego testu owu.No ogólnie to pozytywny test wskazuje na to, ze owulacja bedzie w ciagu 24-36h, wiec ciężko powiedzieć
Ale testować powinnam w okolicach walentynek
AnetaManiak
Fanka BB :)
Na moje apka dobrze wylicza Tobie termin @ 9/10 luty bym na Twoim miejscu testowała. Ewidentnie w tym miesiącu owulka Ci się przesunęła.
24-25 dni. Jak liczę 14 dni przed @ jest owulacja to powinnam mieć we wtorek. Tzn prawie tydzień temu.
AnetaManiak
A Ja jutro na 16:30 do gina idę. Sprawdzić jak tam clo zadziałało i jak będzie wszystko pięknie ładnie to zastrzyk dostanę na pęknięcie
Ale według testów owu i śluzu owulacja była wczoraj[emoji849]
Na temperaturę nie mam co patrzeć bo młody ostatnio ma kiepskie nocki(bóle wzrostowe) i co chwilę wstaje, albo nie śpię po nocach bo trzeba Mu wtedy nóżki masować i tulić itd. Także Moja tempka pewnie przez to taka pikićkana w tym cyklu
Na temperaturę nie mam co patrzeć bo młody ostatnio ma kiepskie nocki(bóle wzrostowe) i co chwilę wstaje, albo nie śpię po nocach bo trzeba Mu wtedy nóżki masować i tulić itd. Także Moja tempka pewnie przez to taka pikićkana w tym cyklu
Lily2389
Mój gin dopiero 15 Luty o ile nie przyjdzie wcześniej @A Ja jutro na 16:30 do gina idę. Sprawdzić jak tam clo zadziałało i jak będzie wszystko pięknie ładnie to zastrzyk dostanę na pęknięcie
reklama
AnetaManiak
Oby się nie pojawiła [emoji847][emoji847][emoji847]za to [emoji977]niech będą. A kiedy testujesz?
Mój gin dopiero 15 Luty o ile nie przyjdzie wcześniej @ [emoji28][emoji16][emoji2]