reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

reklama
Hihihi to oczywiście Moja no i Mojego męża praca[emoji3059][emoji12]oczywiście zapraszam, to takie Moje hobby. Od czasu do czasu robię też właśnie rzeczy ma zamówienia.
A Ty na rocznicę ślubu np też robisz tego typu rzeczy?
Ale cuda. Jak mi się uda z [emoji188] to zgłoszę się po zawieszkę na smoczek i tego cudnego króliczka.
Wszystkie Twoje prace cudne. A ta żywa ([emoji64]) praca najcudniejsza [emoji16]

Ja to staram się nie skupiać na objawach bo mam wrażenie że co cykl to inaczej u mnie. A czym bardziej patrzę na objawy tym więcej ich mam 😂😂
Ja wcześniej jakoś szczególnie nie zwracałam uwagi na objawy, nie robiłam testów w ciągu cyklu, czasem w dzień miesiączki ale zazwyczaj czekałam grzecznie na @
Ten cykl jest jakiś inny i testy i jakieś objawy jakiś szalony 🤪 to pewnie przez te testy owu :D

reklama
Mnie mozna wykreślić z testowania w lutym. Jeszcze nie dostałam okresu - 35dc (przy cyklach 31 dniowych ) , także nie zdążę. Testy negatywne, trzeba czekać:🙄

Do góry