reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

Często tak masz nieregularne cykle? Może warto do gina się wybrać co tam się dzieje [emoji5]
Mnie mozna wykreślić z testowania w lutym. Jeszcze nie dostałam okresu - 35dc (przy cyklach 31 dniowych ) , także nie zdążę. Testy negatywne, trzeba czekać:[emoji849]
Który to cykl starań?

reklama
Często tak masz nieregularne cykle? Może warto do gina się wybrać co tam się dzieje [emoji5]Który to cykl starań?
Umowiona jestem do ginekologa na 16.02 , ostatnie spóźnienie miałam w pazdzierniku ( ciaza biochemiczna ) a od tamtej pory co 31dni -jak patrze w kalendarz . Badania hormonalne robilam po biochemicznej, wszystko w normie . Cykl starań 5 . W lutym zacznę 6 :)

Umowiona jestem do ginekologa na 16.02 , ostatnie spóźnienie miałam w pazdzierniku ( ciaza biochemiczna ) a od tamtej pory co 31dni -jak patrze w kalendarz . Badania hormonalne robilam po biochemicznej, wszystko w normie . Cykl starań 5 . W lutym zacznę 6 :)
Nie przejmuj się ja mam dzisiaj 49dc bo się owu przesunęła

reklama
Do góry