reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

To juz jutro. Juz Luty, wierze ze posypią się tu kreseczki, a jeśli nie to nowy cyklu obyś przyszedł szybko aby można już się starać 😍❤ Proponuje, aby każda w Lutym zrobiła coś tylko i wyłącznie dla siebie, dla lepszego samopoczucia i dla lepszego poczucia wartości. Nawet najmniejszy szczegół potrafi uszczęśliwić ❤ Chciałabym, aby każda znalazla tu dla siebie motywacje, ale i ostoję podczas tych ciężkich dni, nawet jeśli się nie uda to trzeba pamiętać że już jest się bardziej bliżej tych dwóch kreseczek, nowy cykl nowe możliwości, ale jeśli się nie uda to ten miesiąc będzie idealnym do lepszego poznania swojego ciała, czyli na pewno nie będzie stracony 😍

reklama
To juz jutro. Juz Luty, wierze ze posypią się tu kreseczki, a jeśli nie to nowy cyklu obyś przyszedł szybko aby można już się starać [emoji7][emoji173] Proponuje, aby każda w Lutym zrobiła coś tylko i wyłącznie dla siebie, dla lepszego samopoczucia i dla lepszego poczucia wartości. Nawet najmniejszy szczegół potrafi uszczęśliwić [emoji173] Chciałabym, aby każda znalazla tu dla siebie motywacje, ale i ostoję podczas tych ciężkich dni, nawet jeśli się nie uda to trzeba pamiętać że już jest się bardziej bliżej tych dwóch kreseczek, nowy cykl nowe możliwości, ale jeśli się nie uda to ten miesiąc będzie idealnym do lepszego poznania swojego ciała, czyli na pewno nie będzie stracony [emoji7][emoji173]
Trzymam kciuki za każdą z nas [emoji110][emoji110]
Ja w tym cyklu robię coś dla siebie [emoji3060] wybieram się do ginekologa i zabieram ze sobą mamę [emoji173]️ bo przecież kontrola jest najważniejsza a przyszła babcia musi być zdrowa [emoji4][emoji4][emoji4]

To juz jutro. Juz Luty, wierze ze posypią się tu kreseczki, a jeśli nie to nowy cyklu obyś przyszedł szybko aby można już się starać 😍❤ Proponuje, aby każda w Lutym zrobiła coś tylko i wyłącznie dla siebie, dla lepszego samopoczucia i dla lepszego poczucia wartości. Nawet najmniejszy szczegół potrafi uszczęśliwić ❤ Chciałabym, aby każda znalazla tu dla siebie motywacje, ale i ostoję podczas tych ciężkich dni, nawet jeśli się nie uda to trzeba pamiętać że już jest się bardziej bliżej tych dwóch kreseczek, nowy cykl nowe możliwości, ale jeśli się nie uda to ten miesiąc będzie idealnym do lepszego poznania swojego ciała, czyli na pewno nie będzie stracony 😍
Ja planuję zakupy 😄 nowe szmatki.

Trzymam kciuki za każdą z nas [emoji110][emoji110]
Ja w tym cyklu robię coś dla siebie [emoji3060] wybieram się do ginekologa i zabieram ze sobą mamę [emoji173]️ bo przecież kontrola jest najważniejsza a przyszła babcia musi być zdrowa [emoji4][emoji4][emoji4]
Super ❤
Ja planuję zakupy 😄 nowe szmatki.
W końcu galerie będą otwarte to będzie można iść 😃
A mi to dziewczyny marzy się wyjazd z chłopem na weekend, sam na sam, taka cisza i spokój ❤

To juz jutro. Juz Luty, wierze ze posypią się tu kreseczki, a jeśli nie to nowy cyklu obyś przyszedł szybko aby można już się starać [emoji7][emoji173] Proponuje, aby każda w Lutym zrobiła coś tylko i wyłącznie dla siebie, dla lepszego samopoczucia i dla lepszego poczucia wartości. Nawet najmniejszy szczegół potrafi uszczęśliwić [emoji173] Chciałabym, aby każda znalazla tu dla siebie motywacje, ale i ostoję podczas tych ciężkich dni, nawet jeśli się nie uda to trzeba pamiętać że już jest się bardziej bliżej tych dwóch kreseczek, nowy cykl nowe możliwości, ale jeśli się nie uda to ten miesiąc będzie idealnym do lepszego poznania swojego ciała, czyli na pewno nie będzie stracony [emoji7][emoji173]
Skoro mowa o zrobieniu czegoś dla siebie to w tym tygodniu kupuje sobie pielęgnicę do włosów[emoji7] marzyłam o niej tym bardziej, że moje włosy sięgają po [emoji527] i jestem zapaloną włosomaniaczką[emoji3060]
Dzięki temu zniknie psychiczny ból po przyjściu @[emoji4]

Skoro mowa o zrobieniu czegoś dla siebie to w tym tygodniu kupuje sobie pielęgnicę do włosów[emoji7] marzyłam o niej tym bardziej, że moje włosy sięgają po [emoji527] i jestem zapaloną włosomaniaczką[emoji3060]
To jedno z moich postanowień. Zapuścić włosy, teraz mam ścięte na Pixie. Najgorsza jest ta faza pomiędzy taką długością a takimi za uszy, zawsze wtedy daje za wygraną o idę je ściąć 😔

To jedno z moich postanowień. Zapuścić włosy, teraz mam ścięte na Pixie. Najgorsza jest ta faza pomiędzy taką długością a takimi za uszy, zawsze wtedy daje za wygraną o idę je ściąć [emoji17]
Nigdy w życiu nie miałam tak krótkich włosów, ale często śni mi się, że właśnie tak je ścięłam i budzę się przerażona [emoji23] życzę wytrwania w postanowieniu [emoji6]

Ooooo mi się też marzy [emoji4] a jeszcze jakiś basen, spa.. Ahh [emoji274][emoji2956]
Ach aż mi się przypomina wypad na Mazury w wakacje, masaz, romantyczna kolacja, szampan i było cudownie ❤
Moje włosy są w sumie do łopatek, ale w stanie nie najlepszym bo jak zwykle strasznie mi wypadają i są cienkie ☹

reklama
u nas jak się nie uda w lutym to trochę luzuje i skupię się na czymś innym. Może akurat wtedy się uda. Chociaż nie ukrywam, że chciałabym sobie sprawić w lutym prezent urodzinowy w postaci II kresek 😄🥰

Do góry