My jesteśmy 15 lat po ślubie a wiek... Hmm... 37 od wczoraj
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spełnienia marzeń, no i nowego obywatela w rodzinie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My jesteśmy 15 lat po ślubie a wiek... Hmm... 37 od wczoraj
Bosze ja tez zazdroszczę moje libido na maxa rozkręcone a mój dwa razy w tygodniu albo 3 więcej na pewno nie tylko jesteśmy mlodzie bo po 20 a moj 5 lat starszy ale w sumie jesteśmy narzeczeństwem a mowil ze po ślubie poznam jego prawdziwe oblicze wiec może jeszcze nic straconego ale w sumie nigdy nie wiadomo ☹
Nie mierze temperatury i nie prowadzę wykresów, wiec ciężko mi określić skąd te anomalie. Przez lata okres jak w zegarku co do dnia. W ostatnim roku cykle się pozmieniały teraz są w przedziale 26-31.Ja prawdę mówiąc to też zgłupiałam. Sugerowałam się cały czas apką. A dzisiaj pisałam z dziewczyną która się zna na wykresach temp i powiedziała mi że prawdopodobnie owulację miałam wczoraj albo w środę a zupełnie mi się np nie zgadza śluz bo od kilku dni mam kremowy. Co do bólu jajników mówiła też aby tym się akurat nie sugerować. Także nasze organizmy są jak wielka księga
A mierzysz może temperaturę?
Czas i tak upłynie. Staraj się nie myśleć o tym. Nie masz na pewne rzeczy wpływu. Zapełnij sobie czas obowiązkami, albo przyjemnościami A testem się pochwalisz za kilka dniDzień dobry wszystkim [emoji4] za dwa dni mam testować, a dzisiaj obudziłam się taka przerażona, że znowu się nie udało i boję się zrobić ten test za kilka dni. Jednocześnie czuję się już bardzo jak na @ i nadzieja coraz bardziej ulatuje.
Dziewczyny wczoraj u mnie takie akcje tzn dzien przed nie robilam bo zwatpilam i w sumie stwierdzilam ze co bedzie to bedzie a wczoraj cos mnie wzielo i zrobilam tescik owu nie wiem czy pamietacie ale pisalam jakis czas temu ze testy owu z allegro nie pokazywaly mi drugiej nawet bladej kreski, kupialam z rossmana z domowego lab i jak widac oplacilo sie ale cykl znowu przesuniety, w tamtym msc owu w 13 dniu [emoji2962]