KolorowaCzerń
Moderator
Ja się przetestuję w Walentynki. Może będą szczęśliwe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tego Ci życzę ! Trzymam mocno kciuki !Ja się przetestuję w Walentynki. Może będą szczęśliwe
Staram się tak robić, wymyślam nowe zajęcia byle tylko oderwać myśli ale wszystko w głowie sprowadza się do jednego [emoji3064]Czas i tak upłynie. Staraj się nie myśleć o tym. Nie masz na pewne rzeczy wpływu. Zapełnij sobie czas obowiązkami, albo przyjemnościami[emoji16] A testem się pochwalisz za kilka dni[emoji106]
Ja się przetestuję w Walentynki. Może będą szczęśliwe
Jak Wam dzisiaj dzień mija? Ja rano obudziłam się z pralką w brzuchu ( najadłam się na późną kolację sałatki z duuużą ilością cebuli [emoji23][emoji23]) teraz siedzę i robię zamówienie aby trochę głowę zająć i nie patrzeć cały czas w wykresy.
Ale pięknościJak Wam dzisiaj dzień mija? Ja rano obudziłam się z pralką w brzuchu ( najadłam się na późną kolację sałatki z duuużą ilością cebuli ) teraz siedzę i robię zamówienie aby trochę głowę zająć i nie patrzeć cały czas w wykresy.
U mnie testy już w szufladzie - nabierają mocyTeraz patrzę na listę że aż trzy z nas testują jutro
Czekam na pozytywny początek miesiąca
Piekne Robilam podobne dla chrzestnych jak pytalismy czy zostaną nimi :-) Chciałam kupić gotowe ale wtedy akurat nigdzie nie było takich jak chciałam.Jak Wam dzisiaj dzień mija? Ja rano obudziłam się z pralką w brzuchu ( najadłam się na późną kolację sałatki z duuużą ilością cebuli ) teraz siedzę i robię zamówienie aby trochę głowę zająć i nie patrzeć cały czas w wykresy.
Ja za to szydełkuje [emoji16] to takie przykłady Moich pracMożna. [emoji16]