AnetaManiak
Fanka BB :)
Gekony[emoji7][emoji7][emoji7]
My się zastanawialiśmy nad gekonami albo agamami ale mąż był bardziej za agamami w końcu to był jego prezent urodzinowym [emoji16]My mamy beagle i shih tzu.
No to masz trochę schodów do pokonania [emoji1]My mieszkamy w domku, ale Mój beagle jest tak uparty, że nawet jak mam gorszy dzień i brak ochoty na spacer to muszę iść bo On nie załatwi się na podwórku [emoji58]
My się zastanawialiśmy nad gekonami albo agamami ale mąż był bardziej za agamami w końcu to był jego prezent urodzinowym [emoji16]My mamy beagle i shih tzu.
No to masz trochę schodów do pokonania [emoji1]My mieszkamy w domku, ale Mój beagle jest tak uparty, że nawet jak mam gorszy dzień i brak ochoty na spacer to muszę iść bo On nie załatwi się na podwórku [emoji58]
A myślałam że tylko u nas zwierzyniec w domu. [emoji85] Prócz dzieci mamy 2 gekony, żółwia, dwa buldozki francuskie i UWAGA rodzinę myszek na balkonie [emoji23][emoji23] a mieszkam na 4 piętrze w wieżowcu. Przyjaciółka śmieje się że widocznie zauważyły że lubimy zwierzęta dlatego wprowadziły się do nas. Myszki na początku zimy postanowiłam usunąć. Mąż kupił łapkę aby łapać i wynosić żywe, więc przez kilka dni wyniosłam w sumie 7 myszek [emoji849] ale ostatnim razem noc była chłodna i rano myszka zamarzła, na tym moja eksmisja dzikich lokatorów się zakończyła do wiosny. [emoji2368]