reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

reklama
ja dzisiaj testowałam bo czekam na okres już po odstawieniu dupka 7 dzień (zawsze przychodził na drugi dzień) i chyba to była testowa kreska 😅 nie nastawiam się, ale jak nie przyjdzie do niedzieli to znowu w poniedziałek zatestuje
Jak masz ochotę, mozesz pokazać fotę, chętnie poszukamy kresek :D
Ja lubię szukać kresek i uwielbiam oglądać pozytywne testy, nie wiem czy to normalne :D

Też bym go chętnie zobaczyła. Ja jak oglądam wasze blade kreski z wczesnych testów to później nie mam wątpliwości że moje są negatywne 😔 @rybciax3 pokaż test 😘
wyrzuciłam, bo szlam do pracy. Leży w koszu 😅 nie chciałam się nakręcać. Ale może jeszcze dzisiaj kupię i wtedy rano zatestuję to wam wrzucę i będziecie szukać hahaha 😂😂😂😀

Eh u Mnie dziwna sytuacja. Dzisiaj 7dc. Wczoraj był skok temperatury i w dodatku test owu według Mnie też dodatni. Od 5dc biorę clo. Moja @ teraz miała zaledwie 3dni i była bardzo słaba, za to poprzednia trwała dobre 10dni i lało się ze Mnie. Byłam wtedy u gina. Zrobione badania i wszystko w porządku. Także mógł to być jednorazowy wybryk. Eh dzwoniłam dzisiaj do gina, ale nikt nie odbiera. On ma zawsze pełen kalendarz i pewnie piguły nie mają czasu żeby odebrać. Późnym popołudniem zadzwonię jeszcze do niego bo dzisiaj do 18 przyjmuje. Także mam zagwozdkę czy brać dalej clo[emoji19]

reklama
Do góry