Ihavehope
Fanka BB :)
o matko! moj mąż byłby zachwyconyJa mam 2psy, 2 agamy, 2 króliki i 8 szynszyli [emoji28][emoji28][emoji28]wszystkie zwierzaki to Moje dzieci[emoji7][emoji7][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o matko! moj mąż byłby zachwyconyJa mam 2psy, 2 agamy, 2 króliki i 8 szynszyli [emoji28][emoji28][emoji28]wszystkie zwierzaki to Moje dzieci[emoji7][emoji7][emoji7]
Ale czad! Super ekipaJa mam 2psy, 2 agamy, 2 króliki i 8 szynszyli [emoji28][emoji28][emoji28]wszystkie zwierzaki to Moje dzieci[emoji7][emoji7][emoji7]
Co to jest agama???Ja mam 2psy, 2 agamy, 2 króliki i 8 szynszyli [emoji28][emoji28][emoji28]wszystkie zwierzaki to Moje dzieci[emoji7][emoji7][emoji7]
Jaki słodziak ❤A to moje dziecko
Co to jest agama???[emoji15]
Ale czad! Super ekipa
Ja w sumie pracuję z dziećmi, od noworodków po starsze, aż w końcu zdecydowaliśmy się postarać o swoje maleństwo [emoji7]
Ja też mam imieniny 6lutego, ale testować będę po 24.02, bo mam dopiero pierwszy dzień okresuJeśli można chętnie dołączę. Będę testować 6 lutego na swoje imieniny
Ja też mam imieniny 6lutego, ale testować będę po 24.02, bo mam dopiero pierwszy dzień okresu [emoji6]