reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

reklama
Wstawiam zdjęcie zrobione starym telefonem po cichaczu [emoji23] dlatego jakość porażka.
Sama się nie nastawiam, bo to cień cieni.. a być może nawet testowa kreska przebija. Czekam na spokojnie do środy.

I tak jestem świadoma, ze zaraz znajda się osoby, które napiszą „tu nic nie ma”- spokojnie Kobietki, w środę będzie dopiero wiarygodnie ;)
[emoji3166][emoji368][emoji368][emoji368][emoji3166]
[emoji2370]

Hej kochane podczytuje was nadal 🙈 chciałam się z wami podzielić moimi przemyśleniami odnośnie robienia testów ciążowych przed terminem @. Powiem wam że gdyby nie mój charakter - jestem zawsze w gorącej wodzie kąpana. Mąż się śmieje że nigdy mi nic nie może powiedzieć o swoich planach bo jak się dowiem to musi być na wczoraj 🙄 ale do rzeczy... No, więc gdyby nie ten mój nieszczęsny charakter to bym czekała do terminu a nawet kilka dni po z tym testowaniem. Jutro mam termin @ a siedzę jak na szpilkach. Naczytałam sie teraz o biochemicznych na innych grupach że zaczynam fiksować ze strachu czy jutro okresu nie dostanę. Także jeśli nie jesteście tak jak ja w gorącej wodzie kąpana, czekajcie do terminu @ odejdzie wam trochę nerwów
Ja jestem chyba w gorącej wodzie kompana 😔 od rana boli mnie brzuch i oprócz różowej plamki o 6 rano nie miałam nic. Jak wracałam z pracy autem to czułam, że już się że mnie ulewa. Biegiem do mieszkania, idę do kibelka patrzę a tu biały śluz 🤯 dzisiaj 10 dpo (25 DC)

Czyli polecasz nie testować przed czasem i sama testujesz od 4 dni mimo, że termin @ dopiero jutro?
Wszystko jasne.
Hej kochane podczytuje was nadal [emoji85] chciałam się z wami podzielić moimi przemyśleniami odnośnie robienia testów ciążowych przed terminem @. Powiem wam że gdyby nie mój charakter - jestem zawsze w gorącej wodzie kąpana. Mąż się śmieje że nigdy mi nic nie może powiedzieć o swoich planach bo jak się dowiem to musi być na wczoraj [emoji849] ale do rzeczy... No, więc gdyby nie ten mój nieszczęsny charakter to bym czekała do terminu a nawet kilka dni po z tym testowaniem. Jutro mam termin @ a siedzę jak na szpilkach. Naczytałam sie teraz o biochemicznych na innych grupach że zaczynam fiksować ze strachu czy jutro okresu nie dostanę. Także jeśli nie jesteście tak jak ja w gorącej wodzie kąpana, czekajcie do terminu @ odejdzie wam trochę nerwów

Hej kochane podczytuje was nadal 🙈 chciałam się z wami podzielić moimi przemyśleniami odnośnie robienia testów ciążowych przed terminem @. Powiem wam że gdyby nie mój charakter - jestem zawsze w gorącej wodzie kąpana. Mąż się śmieje że nigdy mi nic nie może powiedzieć o swoich planach bo jak się dowiem to musi być na wczoraj 🙄 ale do rzeczy... No, więc gdyby nie ten mój nieszczęsny charakter to bym czekała do terminu a nawet kilka dni po z tym testowaniem. Jutro mam termin @ a siedzę jak na szpilkach. Naczytałam sie teraz o biochemicznych na innych grupach że zaczynam fiksować ze strachu czy jutro okresu nie dostanę. Także jeśli nie jesteście tak jak ja w gorącej wodzie kąpana, czekajcie do terminu @ odejdzie wam trochę nerwów
Kochana najlepiej nie czytaj nic wiem z własnego doświadczenia że im więcej człowiek szuka analizuje to się jeszcze bardziej nakręca. Lepiej myśleć pozytywnie. Będzie dobrze okresu nie
Dostaniesz 🙂

Hej kochane podczytuje was nadal [emoji85] chciałam się z wami podzielić moimi przemyśleniami odnośnie robienia testów ciążowych przed terminem @. Powiem wam że gdyby nie mój charakter - jestem zawsze w gorącej wodzie kąpana. Mąż się śmieje że nigdy mi nic nie może powiedzieć o swoich planach bo jak się dowiem to musi być na wczoraj [emoji849] ale do rzeczy... No, więc gdyby nie ten mój nieszczęsny charakter to bym czekała do terminu a nawet kilka dni po z tym testowaniem. Jutro mam termin @ a siedzę jak na szpilkach. Naczytałam sie teraz o biochemicznych na innych grupach że zaczynam fiksować ze strachu czy jutro okresu nie dostanę. Także jeśli nie jesteście tak jak ja w gorącej wodzie kąpana, czekajcie do terminu @ odejdzie wam trochę nerwów
Dlatego właśnie postaram się wstrzymać z testowaniem bo też na forach naczytałam się o ciążach biochemicznych (kiedyś jak się nie starałam to nawet nie miałam o nich pojęcia). A myślę, że może czasem lepiej nie wiedzieć

reklama
Do góry