reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

Wstawiam zdjęcie zrobione starym telefonem po cichaczu 😂 dlatego jakość porażka.
Sama się nie nastawiam, bo to cień cieni.. a być może nawet testowa kreska przebija. Czekam na spokojnie do środy.

I tak jestem świadoma, ze zaraz znajda się osoby, które napiszą „tu nic nie ma”- spokojnie Kobietki, w środę będzie dopiero wiarygodnie ;)

Załączniki

• IMG_8653.jpg
    IMG_8653.jpg
    210,4 KB · Wyświetleń: 159
reklama
Wstawiam zdjęcie zrobione starym telefonem po cichaczu 😂 dlatego jakość porażka.
Sama się nie nastawiam, bo to cień cieni.. a być może nawet testowa kreska przebija. Czekam na spokojnie do środy.

I tak jestem świadoma, ze zaraz znajda się osoby, które napiszą „tu nic nie ma”- spokojnie Kobietki, w środę będzie dopiero wiarygodnie ;)
No to ja jestem z tych osób, nic nie widzę, ale trzymam kciuki żeby w środę byla wyraźniejsza i wiarygodna 😉

Cień cienia widzę 😊ale poczekajmy do środy,żeby mieć 100%pewnosci

Ja też niestety nie widzę póki co, a pinki czasami lubią przekłamać i pokazać kreskę tam gdzie jej nie ma, ale mocno trzymam kciuki i do środy już niedługo 😊

Nic tu nie ma [emoji2368]
Wstawiam zdjęcie zrobione starym telefonem po cichaczu [emoji23] dlatego jakość porażka.

@Lily2389 u mnie ani @ ani [emoji3498]

reklama
Do góry