reklama
Lily2389
Fanka BB :)
A masz zdjęcie testu? Na pewno będzie wiarygodniejszy w dniu @Dodam tylko, ze podkusiło mnie żeby zrobić test wcześniej, ponieważ nie mam żadnych objawów @.. gdzie zawsze na trzy dni przed jest dramat
A masz zdjęcie testu? Na pewno będzie wiarygodniejszy w dniu @
Nie zrobiłam tylko dlatego, ze telefon łączy mi się z automatu z komputerem, a mąż na nim aktualnie pracuje. Nie chce żeby się nastawiał
Werani
Zaangażowana w BB
Aż chciałabym zobaczyć tą kreseczke kiedy powtarzasz test? Czy idziesz na bete od razu?Nie zrobiłam tylko dlatego, ze telefon łączy mi się z automatu z komputerem, a mąż na nim aktualnie pracuje. Nie chce żeby się nastawiał
Aż chciałabym zobaczyć tą kreseczke kiedy powtarzasz test? Czy idziesz na bete od razu?
Powtarzam w środę
Jak wyjdzie wyraźniejsza to środa/ czwartek beta
Werani
Zaangażowana w BB
Super! Jak mąż odejdzie od komputera to cichaczem wyślij nam zdjęciePowtarzam w środę
Jak wyjdzie wyraźniejsza to środa/ czwartek beta
sunflower21
U mnie 38dc, @ nadal brak, test negatywny (ale nie robiłam z samego rana choć myślę że po tylu dniach to by nie miało znaczenia), jestem załamana dziś
reklama
Smaily
Nie łam się. W kolejnym cyklu się uda. Umów się do lekarza, niech sprawdzi co i jak.U mnie 38dc, @ nadal brak, test negatywny (ale nie robiłam z samego rana choć myślę że po tylu dniach to by nie miało znaczenia), jestem załamana dziś