reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

Haha podziwiam za silną wolę ja pierwsze test zrobiłam 9dpo 🤪

Oj mam podobnie 7dpo i już mi chodzi po głowie czy jutro nie testować chociaż wiem,ze sensu to nie ma..
Tak, mam to samo i myślę cały czas o tym, a za chwilę tłumaczę sobie ze to nie ma sensu, że jest za wcześnie... I tak za 20 razy dziennie xD
Chciałam dzisiaj trochę podgonić w pracy i zająć się czymś innym, to serwer jest wyłączony i nic nie zrobię :D

reklama
Życzę z całego serca żeby clo przyniosło Tobie [emoji977] naprawdę dużo kobiet przy pierwszej stymulacji zachodzi w ciążę [emoji6]

@Lily2389 ja też kochana życzę Ci ⏸️

@Lily2389 Ty wiesz kochana jak bardzo Ci kibicuję i mocno trzymam kciuki za starania! ❤❤ Wierzę w szczęśliwą siódemkę 🥰

U mnie 37dc, @ brak, wczoraj wieczorem w podbrzuszu miałam takie kłujące bóle, zresztą co jakiś czas mnie coś ukłuje, poboli, ciągle sprawdzam czy to już @, a za każdym razem nic nie ma. Męczy mnie to już strasznie, jutro powtórzę test 😅
Dziękuję dziewczyny ❤ cos czuje te jajniki i się zastanawiam czy nie iść we wtorek do niego wcześniej, to będzie 8dc wiec powinno być okej

Tak, mam to samo i myślę cały czas o tym, a za chwilę tłumaczę sobie ze to nie ma sensu, że jest za wcześnie... I tak za 20 razy dziennie xD
Chciałam dzisiaj trochę podgonić w pracy i zająć się czymś innym, to serwer jest wyłączony i nic nie zrobię :D
Niestety wlasnie najlepiej 12dpo a jeszcze lepiej 14 dpo to wtedy jest wiarygodny 😉 trzeba się właśnie czymś zająć

Oj musi się udać!!! Nie ma innej opcji[emoji4]trzymam kciuki! Zobacz Ja clo brałam od 5dc a w 12dc pęcherzyk miał już 25mm. Więc może porozmawiaj z ginem też na temat zastrzyku na pękanie pęcherzyka [emoji848][emoji848][emoji848]
No wlasnie tez tak mysle [emoji28] jakby była w tym tygodniu to bym się jeszcze w lutym załapała [emoji28] na początku marca mamy rocznicę 6 lat razem byłby to idealny prezent [emoji173]

Oj musi się udać!!! Nie ma innej opcji[emoji4]trzymam kciuki! Zobacz Ja clo brałam od 5dc a w 12dc pęcherzyk miał już 25mm. Więc może porozmawiaj z ginem też na temat zastrzyku na pękanie pęcherzyka [emoji848][emoji848][emoji848]
Zobaczymy jaki duży urosnie ale myślę że w 1 cyklu z clo to raczej chce spróbować bez zastrzyka, no nie wiem zobaczymy co tam uroslo 😅

reklama
Ooooo koleżanka od szydełka[emoji16][emoji4]
Co ogólnie lubisz szydełkować? Pochwal się jakimiś zdjęciami [emoji120][emoji120][emoji120]
Taak :D a różnie, narazie robię na zmianę króliki z ubrankami dla pieska :)
IMG_20210207_180250.jpg

IMG_20210202_114434_381.jpg

Do góry