reklama
AnetaManiak
Fanka BB :)
Dziękuję Dziewczyny [emoji854][emoji5]
Zgaga się pojawiła, a to byl moj objaw przy ostatnich plodych, jest dobrze wiec ma razie jestem dobrej myśli ze w ogóle coś ruszyło [emoji23][emoji16]
Piękności [emoji173] jak zajdę to chce takie [emoji173]
Ale zdolna jesteś [emoji7] uwielbiam takie cuda [emoji85]
Ale ekstra!
AnetaManiak
Ja zamówiłam maca w przyszłym tygodniu ma być. Mojemu to wystarczyła yerba mate i aż uwierzyć nie mogę jak na niego zadziałała. Ale przy regularnym piciu oczywiście. Jeny to jak Mu jeszcze dołożę maca to ciekawe co z tego wyjdzie[emoji28][emoji28][emoji28]
Ja do testowania to mam jeszcze kawał czasu haha.. Szkoda, że to nie można tak odrazu wiedzieć [emoji81]
Mój kupił jakieś witaminy dla facetów (nie chce mi zdradzić nazwy[emoji3166]) pokazał tylko skład w telefonie i widziałam, że ma mace w składzie. Przez weekend był napalony, że szok[emoji81] i jeszcze dziś z tekstem: szkoda, że kwarantanny nie mamy to byśmy ciągle w łóżku leżeli i działali [emoji1787][emoji1787] chyba faktycznie ta maca działa cuda [emoji81]
Lytomka
A czy Twój mąż parzy Yerbe tak jak na instrukcji? My pijemy od wczoraj ale taką cienką, bo jak zasypiałam tyle co w instrukcji to nie dało się wypić. Także parzymy po 2łyżeczki. Maca weszła dzisiaj dodtałam mu do posiłku. Idzie na noc do pracy ciekawe czy się zczai że ma coś dosypanie sobie wyspałam do jogurtu na rano napisz proszę jaką pijecie Yerbe bo martwię się że nasze cienkie pomimo tego że pijemy kilka dziennie bo uwielbiamy herbatę, to nie do dazą efektuJa zamówiłam maca w przyszłym tygodniu ma być. Mojemu to wystarczyła yerba mate i aż uwierzyć nie mogę jak na niego zadziałała. Ale przy regularnym piciu oczywiście. Jeny to jak Mu jeszcze dołożę maca to ciekawe co z tego wyjdzie[emoji28][emoji28][emoji28]
sunflower21
Ja też zamówiłam mace, jutro ma być Czy trzeba robić jakieś przerwy w jej użytkowaniu?
AnetaManiak
Na początku też piliśmy takie słabe. Dopiero chyba po tygodniu zaczęliśmy coraz więcej sypać. Teraz pijemy już z 3 nawet i 4 czubatych łyżek [emoji39] Ja na słodko z miodem i cytryną, Mój mąż bez dodatków. My kupujemy Rosamonte Despalada. Zaczynaliśmy od Rosamonte Suave ona jest słabsza(zawiera więcej patyków)
A czy Twój mąż parzy Yerbe tak jak na instrukcji? My pijemy od wczoraj ale taką cienką, bo jak zasypiałam tyle co w instrukcji to nie dało się wypić. Także parzymy po 2łyżeczki. Maca weszła dzisiaj dodtałam mu do posiłku. Idzie na noc do pracy ciekawe czy się zczai że ma coś dosypanie [emoji16] sobie wyspałam do jogurtu na rano [emoji16] napisz proszę jaką pijecie Yerbe bo martwię się że nasze cienkie pomimo tego że pijemy kilka dziennie bo uwielbiamy herbatę, to nie do dazą efektu [emoji17]
Taak a różnie, narazie robię na zmianę króliki z ubrankami dla pieska Zobacz załącznik 1235609
Zobacz załącznik 1235608
Śliczne. Masz talent.
Aileen31
Witam dziewczyny ten cykl u mnie zwariował i w ogóle jakoś dziwnie cykle mam 31-33 dniowe więc testowanie zaczynałam około 12 dnia bo owu była koło 16-17. W tym cyklu 13 dzień a tu taki pozytyw że masakra ciemny w cholerę. Dzisiaj mam 16 dc i dalej kreska testowa mega ciemna. Z racji iż moje przyległości się zmagały z zatokami to przytulalismy się raz tylko. Poza tym tarczyca mi się rozjechała trochę znowu... Któraś z was miała takie przesunięcia ? Bo jakoś nie chce mi się wierzyć że 5 dni po końcu miesiączki miałam już owu. Chyba pójdę zrobić w przyszłym cyklu panel hormonalny. Miałam iść na monitoring owulacji ale teraz to sobie chyba daruję i jeśli nie zobaczę 2 kresek to zrobię to w następnym cyklu.
Dzień dobry wszystkimimelduje się w poniedziałek z białym jak wizir testem. Ciazy brak, dolegliwości brak tak wiec czekam na . Może kolejny miesiąc będzie lepszy. @ szklana29 ogromne gratulacje, piękny ten wczorajszy test . Spokojnej i nudnej ciąży
A tak z przyziemnych spraw to W tym tygodniu żyje tłustym czwartkiem
A tak z przyziemnych spraw to W tym tygodniu żyje tłustym czwartkiem
reklama
MyszkaMiki30
Dzień Dobry [emoji4] nowy tydzień, nowe szanse - wszystkim, którzy dziś testują życzę [emoji3498]
Ja z rana już zaliczyłam 3km marsz do pracy w zaspach [emoji3063] u Was też tyle śniegu na sypało? [emoji4]
Ja z rana już zaliczyłam 3km marsz do pracy w zaspach [emoji3063] u Was też tyle śniegu na sypało? [emoji4]