reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

reklama
Ja zamówiłam maca w przyszłym tygodniu ma być. Mojemu to wystarczyła yerba mate i aż uwierzyć nie mogę jak na niego zadziałała. Ale przy regularnym piciu oczywiście. Jeny to jak Mu jeszcze dołożę maca to ciekawe co z tego wyjdzie[emoji28][emoji28][emoji28]

Ja do testowania to mam jeszcze kawał czasu haha.. Szkoda, że to nie można tak odrazu wiedzieć [emoji81]
Mój kupił jakieś witaminy dla facetów (nie chce mi zdradzić nazwy[emoji3166]) pokazał tylko skład w telefonie i widziałam, że ma mace w składzie. Przez weekend był napalony, że szok[emoji81] i jeszcze dziś z tekstem: szkoda, że kwarantanny nie mamy to byśmy ciągle w łóżku leżeli i działali [emoji1787][emoji1787] chyba faktycznie ta maca działa cuda [emoji81]

Ja zamówiłam maca w przyszłym tygodniu ma być. Mojemu to wystarczyła yerba mate i aż uwierzyć nie mogę jak na niego zadziałała. Ale przy regularnym piciu oczywiście. Jeny to jak Mu jeszcze dołożę maca to ciekawe co z tego wyjdzie[emoji28][emoji28][emoji28]
A czy Twój mąż parzy Yerbe tak jak na instrukcji? My pijemy od wczoraj ale taką cienką, bo jak zasypiałam tyle co w instrukcji to nie dało się wypić. Także parzymy po 2łyżeczki. Maca weszła dzisiaj dodtałam mu do posiłku. Idzie na noc do pracy ciekawe czy się zczai że ma coś dosypanie 😁 sobie wyspałam do jogurtu na rano 😁 napisz proszę jaką pijecie Yerbe bo martwię się że nasze cienkie pomimo tego że pijemy kilka dziennie bo uwielbiamy herbatę, to nie do dazą efektu 😔

Na początku też piliśmy takie słabe. Dopiero chyba po tygodniu zaczęliśmy coraz więcej sypać. Teraz pijemy już z 3 nawet i 4 czubatych łyżek [emoji39] Ja na słodko z miodem i cytryną, Mój mąż bez dodatków. My kupujemy Rosamonte Despalada. Zaczynaliśmy od Rosamonte Suave ona jest słabsza(zawiera więcej patyków)
A czy Twój mąż parzy Yerbe tak jak na instrukcji? My pijemy od wczoraj ale taką cienką, bo jak zasypiałam tyle co w instrukcji to nie dało się wypić. Także parzymy po 2łyżeczki. Maca weszła dzisiaj dodtałam mu do posiłku. Idzie na noc do pracy ciekawe czy się zczai że ma coś dosypanie [emoji16] sobie wyspałam do jogurtu na rano [emoji16] napisz proszę jaką pijecie Yerbe bo martwię się że nasze cienkie pomimo tego że pijemy kilka dziennie bo uwielbiamy herbatę, to nie do dazą efektu [emoji17]

Witam dziewczyny ten cykl u mnie zwariował i w ogóle jakoś dziwnie 😛 cykle mam 31-33 dniowe więc testowanie zaczynałam około 12 dnia bo owu była koło 16-17. W tym cyklu 13 dzień a tu taki pozytyw że masakra ciemny w cholerę. Dzisiaj mam 16 dc i dalej kreska testowa mega ciemna. Z racji iż moje przyległości się zmagały z zatokami to przytulalismy się raz tylko. Poza tym tarczyca mi się rozjechała trochę znowu... Któraś z was miała takie przesunięcia ? Bo jakoś nie chce mi się wierzyć że 5 dni po końcu miesiączki miałam już owu. Chyba pójdę zrobić w przyszłym cyklu panel hormonalny. Miałam iść na monitoring owulacji ale teraz to sobie chyba daruję i jeśli nie zobaczę 2 kresek to zrobię to w następnym cyklu.

Dzień dobry wszystkimi😊melduje się w poniedziałek z białym jak wizir testem🤪. Ciazy brak, dolegliwości brak tak wiec czekam na 🙈. Może kolejny miesiąc będzie lepszy. @ szklana29 ogromne gratulacje, piękny ten wczorajszy test 😍😍. Spokojnej i nudnej ciąży☺️
A tak z przyziemnych spraw to W tym tygodniu żyje tłustym czwartkiem😂😂

reklama
Dzień Dobry [emoji4] nowy tydzień, nowe szanse - wszystkim, którzy dziś testują życzę [emoji3498]
Ja z rana już zaliczyłam 3km marsz do pracy w zaspach [emoji3063] u Was też tyle śniegu na sypało? [emoji4]
IMG_20210208_070511-01.jpeg

Do góry