reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

U mnie też ten cykl szaleje. Jest zupełnie inny od poprzednich. Temperatury dziwne, szyjka szybko się uniosła. Libido ogromne. Organizm oszalał na samą myśl o staraniach i postanowił zrobić mi psikusa. 😀
U mnie też jest dziwny:D ale to pewnie dlatego,że wyszukuje każdego najmniejszego objawu 🤣 ile Ci zostało do testowania?

reklama
@szklana29 gratulacje, ale cudnie ❤❤❤
Czesc dziewczyny, ja mam dzisiaj 5dc i jutro kończę brać clo i lecę na monitoring, ale powiem wam ze po nim sutki mnie swedza i jak nigdy czuje tak mocno jajnik 😉

@szklana29 gratulacje, ale cudnie ❤❤❤
Czesc dziewczyny, ja mam dzisiaj 5dc i jutro kończę brać clo i lecę na monitoring, ale powiem wam ze po nim sutki mnie swedza i jak nigdy czuje tak mocno jajnik

Oby ten cykl okazał się dla Ciebie szczęśliwym 😊 ja mam co miesiąc bolesną owulację i jest to denerwujące :/

Oby ten cykl okazał się dla Ciebie szczęśliwym 😊 ja mam co miesiąc bolesną owulację i jest to denerwujące :/
Przynajmniej wiesz kiedy masz, to nasz 7cs to może szczęśliwa siódemka 😂❤ stwierdzam jednak ze przy stymulacji czuje się te jajniki bardziej i mój się śmieje ze jestem takanmokra jak nigdy 😅 cos jest na rzeczy 😂

Przynajmniej wiesz kiedy masz, to nasz 7cs to może szczęśliwa siódemka 😂❤ stwierdzam jednak ze przy stymulacji czuje się te jajniki bardziej i mój się śmieje ze jestem takanmokra jak nigdy 😅 cos jest na rzeczy 😂
Oby to była szczęśliwa siódemka 🥰
Te objawy chyba świadczą o owulacji u Ciebie. Ciekawe co wyjdzie na monitorze

Zrób badania w następnym cyklu i będziesz miała czarno na białym co tam się u Ciebie dzieje. Ten śluz z krwią to może z powodu jakiegoś małego urazu w trakcie stosunku..

Tak zrobię, od razu gin żeby było jasne co się dzieje [emoji4]

Mi w tym cyklu okres ustał po 4dniach i od razu miałam śluz płodny i ochotę na seks. Testy owu pozytywne. Ale cykl jest dziwny, temperatura cały czas w niskich się utrzymuje, test owulacyjny pozytywny ponownie po 3dniach. Dziś 11dc i wrócił śluz płodny [emoji85]
Ale generalnie nie mam żadnych objawów czegokolwiek, i gdybym nie starała się o dziecko to wszystko ok[emoji106]
Nie podłamuj się, to początek cyklu, teraz trzeba często i regularnie działać z partnerem. U nas z tym największy problem, bo nie należymy do gorących temperamentów [emoji23]

Początek u mnie identyczny [emoji85] wczoraj dosłownie rzuciłam się na męża, moje libido poszybowalo do góry że hej! A śluzu miałam więcej niż we wszystkich poprzednich cyklach razem wziętych [emoji85] W tym tygodniu nie będzie miał spokoju, to na pewno, oby tylko dał radę [emoji1787] trzymam kciuki za wasze owocne starania, może w tym cyklu będzie chciało się więcej i więcej [emoji85]

Życzę z całego serca żeby clo przyniosło Tobie [emoji977] naprawdę dużo kobiet przy pierwszej stymulacji zachodzi w ciążę [emoji6]
Przynajmniej wiesz kiedy masz, to nasz 7cs to może szczęśliwa siódemka [emoji23][emoji173] stwierdzam jednak ze przy stymulacji czuje się te jajniki bardziej i mój się śmieje ze jestem takanmokra jak nigdy [emoji28] cos jest na rzeczy [emoji23][emoji173]

@Lily2389 Ty wiesz kochana jak bardzo Ci kibicuję i mocno trzymam kciuki za starania! ❤❤ Wierzę w szczęśliwą siódemkę 🥰

U mnie 37dc, @ brak, wczoraj wieczorem w podbrzuszu miałam takie kłujące bóle, zresztą co jakiś czas mnie coś ukłuje, poboli, ciągle sprawdzam czy to już @, a za każdym razem nic nie ma. Męczy mnie to już strasznie, jutro powtórzę test 😅

reklama
Ja tez czekam na @ bardzo mam dziwny cykl, wczoraj rano przy podcieraniu mialam plamienie, pozniej caly dzien nic do tej pory nic nie leci 🤪 ale czuje okresowy brzuch wiec 🦍 nadchodz bo chce zaczac kolejne staranka 😝

Do góry