reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

Ja tez czekam na @ bardzo mam dziwny cykl, wczoraj rano przy podcieraniu mialam plamienie, pozniej caly dzien nic do tej pory nic nie leci 🤪 ale czuje okresowy brzuch wiec 🦍 nadchodz bo chce zaczac kolejne staranka 😝
Ja tak samo kiedy wiem, że @ ma przyjść to już bym chciała, nie cierpię czekać 😂 Teoretycznie owu powinna być w okolicach walentynek, ale teraz to już pewnie pod koniec lutego będzie 🙄

reklama
No najgorzej powinno byc tak ze jak ma byc okres to sie zaczyna i leci a nie ze trzeba czekac bo bedzie sie laskawie rozkrecac 😝
a który masz dzień cyklu przy jak długich? 🥰 U mnie czasami zdarzały się takie 30+ dni, ostatnie dwa cykle były po 33, a teraz już leci 37 dzień i temperatura niby niska, ale coś się nie chce zacząć 😕

a który masz dzień cyklu przy jak długich? 🥰 U mnie czasami zdarzały się takie 30+ dni, ostatnie dwa cykle były po 33, a teraz już leci 37 dzień i temperatura niby niska, ale coś się nie chce zacząć 😕
U mnie niestety ostatnie cykle rozne, pol roku mialam po 31 dni, przed ostatni cykl 36 dni a ostatni 26 😅 tydzien temu w sobote robilam test owu i wyszedl pozytywny wiec myslalam ze dopiero owulacja bedzie ale wczoraj to plamienie mnie zmylilo 😭 dzisiaj mam 28 dc

Kurcze to nie dobrze, dziewczyny tutuaj kiedys pisaly ze przytulanki sa dobre na wywolanie 🦍 moze warto sprobowac :D

Kurcze to nie dobrze, dziewczyny tutuaj kiedys pisaly ze przytulanki sa dobre na wywolanie 🦍 moze warto sprobowac :D
Najgorsze właśnie w takich nieregularnych cyklach jest to że nie wiemy kiedy będzie owu, kiedy faktyczna data @ i w ogóle, skomplikowane to wszystko 😂
Niestety nie mam przy sobie teraz mojego partnera, a parę razy już przytulanki u mnie zadziałały i bardzo żałuję, że teraz nie jesteśmy razem. Próbowałam wczoraj długą, ciepłą kąpielą i nic 😅

Dziewczyny sprowadźcie mnie na ziemię, jutro mam 11 dpo, a ja od 3 dni o niczym innym nie myślę tylko o testowaniu, nawet mi się to śni, a chciałam dopiero w środę testować. Jak żyć, jak 😭 ale i tak jestem z siebie dumna, bo rano tylko trzymam testy w rękach i je chowam z powrotem :D

Dziewczyny sprowadźcie mnie na ziemię, jutro mam 11 dpo, a ja od 3 dni o niczym innym nie myślę tylko o testowaniu, nawet mi się to śni, a chciałam dopiero w środę testować. Jak żyć, jak 😭 ale i tak jestem z siebie dumna, bo rano tylko trzymam testy w rękach i je chowam z powrotem :D
Oj mam podobnie 7dpo i już mi chodzi po głowie czy jutro nie testować chociaż wiem,ze sensu to nie ma..

Oj mam podobnie 7dpo i już mi chodzi po głowie czy jutro nie testować chociaż wiem,ze sensu to nie ma..
Musicie być silne💪 nie ma sensu robić wcześniej test niż 12 dpo, a w ogóle najlepiej 14 dpo, bo przecież bez monitoringu nie jesteście pewne kiedy dokładnie była owu, szkoda pieniędzy i swoich nerwów, które mają wpływ na ewentualne zagnieżdżenie 🤗

reklama
Musicie być silne💪 nie ma sensu robić wcześniej test niż 12 dpo, a w ogóle najlepiej 14 dpo, bo przecież bez monitoringu nie jesteście pewne kiedy dokładnie była owu, szkoda pieniędzy i swoich nerwów, które mają wpływ na ewentualne zagnieżdżenie 🤗

Zwłaszcza, że na tym etapie nawet, gdyby się udało jest duże prawdopodobieństwo, że i tak test wyjdzie negatywny, więc tylko będzie dodatkowe, niepotrzebne rozczarowanie. 😀

Do góry