reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

Miałam robić badania 3dc ale niestety z uwagi na pracę, nie udało mi się pójść do laboratorium rano. Bardzo żałuję, bo mój organizm znowu szaleje i to najprawdopodobniej problemy z hormonami. Przynajmniej wiedzialabym co się dzieje. 4dc skończyl mi się @, jednocześnie od 4dc bolą mnie mocno jajniki jak na owulacje, ale to raczej niemożliwe, chyba że mi się tak cykle poprzestawiały. Wczoraj były [emoji173][emoji173][emoji173] a dzisiaj rano na papierze śluz z nitkami krwi. W takich sytuacjach mam ochotę się poddać i odpuścić. Boję się pomyśleć, w jakim stanie będę za kilka miesięcy, kiedy nadal nie będzie się udawać. W następnym cyklu obowiązkowo badania w 3dc i wizyta u gina. Będę wiedziała przynajmniej co się dzieje.

reklama
Miałam robić badania 3dc ale niestety z uwagi na pracę, nie udało mi się pójść do laboratorium rano. Bardzo żałuję, bo mój organizm znowu szaleje i to najprawdopodobniej problemy z hormonami. Przynajmniej wiedzialabym co się dzieje. 4dc skończyl mi się @, jednocześnie od 4dc bolą mnie mocno jajniki jak na owulacje, ale to raczej niemożliwe, chyba że mi się tak cykle poprzestawiały. Wczoraj były [emoji173][emoji173][emoji173] a dzisiaj rano na papierze śluz z nitkami krwi. W takich sytuacjach mam ochotę się poddać i odpuścić. Boję się pomyśleć, w jakim stanie będę za kilka miesięcy, kiedy nadal nie będzie się udawać. W następnym cyklu obowiązkowo badania w 3dc i wizyta u gina. Będę wiedziała przynajmniej co się dzieje.
Zrób badania w następnym cyklu i będziesz miała czarno na białym co tam się u Ciebie dzieje. Ten śluz z krwią to może z powodu jakiegoś małego urazu w trakcie stosunku..

Mi w tym cyklu okres ustał po 4dniach i od razu miałam śluz płodny i ochotę na seks. Testy owu pozytywne. Ale cykl jest dziwny, temperatura cały czas w niskich się utrzymuje, test owulacyjny pozytywny ponownie po 3dniach. Dziś 11dc i wrócił śluz płodny 🙈
Ale generalnie nie mam żadnych objawów czegokolwiek, i gdybym nie starała się o dziecko to wszystko ok👍
Nie podłamuj się, to początek cyklu, teraz trzeba często i regularnie działać z partnerem. U nas z tym największy problem, bo nie należymy do gorących temperamentów 😂

reklama
Mi w tym cyklu okres ustał po 4dniach i od razu miałam śluz płodny i ochotę na seks. Testy owu pozytywne. Ale cykl jest dziwny, temperatura cały czas w niskich się utrzymuje, test owulacyjny pozytywny ponownie po 3dniach. Dziś 11dc i wrócił śluz płodny 🙈
Ale generalnie nie mam żadnych objawów czegokolwiek, i gdybym nie starała się o dziecko to wszystko ok👍
Nie podłamuj się, to początek cyklu, teraz trzeba często i regularnie działać z partnerem. U nas z tym największy problem, bo nie należymy do gorących temperamentów 😂

U mnie też ten cykl szaleje. Jest zupełnie inny od poprzednich. Temperatury dziwne, szyjka szybko się uniosła. Libido ogromne. Organizm oszalał na samą myśl o staraniach i postanowił zrobić mi psikusa. 😀

Do góry