reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

Też mam te z one step[emoji6]i owulacyjne Też mam z tej firmy. I jeszcze z dwóch innych firm mam ciążowe i owulacyjne[emoji1787][emoji28]
A ja dzisiaj zaszalałam i zamówiłam 10 testów ciążowych [emoji23][emoji28] mam nadzieje, że będę okej. Używała któraś z was z One Step paskowych? Coś czuje ze w miesiąc je zużyje [emoji1787] nie ważne ile bym miała to robiłabym codziennie albo nawet 2x dziennie [emoji23][emoji23] tak dla samej siebie. Chyba z nudów mi odbija [emoji23]

reklama
A jestem ciekawa jakbyś podświetliła test przed jego zrobieniem to czy też by bylo widać tą kreskę
za drugim razem tak zrobiłam i nie było widać przed zrobieniem testu ta struktura tego białego paska wydaje się grubsza niż po wprowadzeniu moczu , dlatego tak może też być. Chyba że testy pink tak mają że pod swiatlo ta II kreska przebija.

A ja dzisiaj zaszalałam i zamówiłam 10 testów ciążowych 😂😅 mam nadzieje, że będę okej. Używała któraś z was z One Step paskowych? Coś czuje ze w miesiąc je zużyje 🤣 nie ważne ile bym miała to robiłabym codziennie albo nawet 2x dziennie 😂😂 tak dla samej siebie. Chyba z nudów mi odbija 😂
to jest uzależniające ;p

Ja to napisałam bardziej żebyś się nie denerwowała, że mogłaś zaszkodzić [emoji6][emoji6][emoji6]
Nie, ja nie z tym co nie piją już od owulacji. Przepraszam dziewczyny jeśli któraś poczuje się urażona. Wiele z nas dowiaduje się o ciąży po terminie @ a do tego czasu pije i nic się nie dzieje. Nie można popadać w paranoje. Co nie zmienia faktu że ja przestawiam się powoli na wino bezalkoholowe

Chyba tak jest że mężczyźni nie mają takiego parcia na dziecko. Chyba że są wyjątki🙂 mój też by już chciał ale inicjatywa wyszła ode mnie

U Nas za to inicjatywa wyszła od męża [emoji38]
Pilnuje nawet żebym na monitoring szła [emoji23]i nawet regularnego sexu[emoji28][emoji1787][emoji28]
No ale Ja oczywiście też już się strasznie nakręciłam[emoji39][emoji39][emoji39]
Chyba tak jest że mężczyźni nie mają takiego parcia na dziecko. Chyba że są wyjątki[emoji846] mój też by już chciał ale inicjatywa wyszła ode mnie

U Nas za to inicjatywa wyszła od męża [emoji38]
Pilnuje nawet żebym na monitoring szła [emoji23]i nawet regularnego sexu[emoji28][emoji1787][emoji28]
No ale Ja oczywiście też już się strasznie nakręciłam[emoji39][emoji39][emoji39]
U mnie podobnie. Partner zaczął. A teraz się już wkręciłam 😂

reklama
Cześć dziewczyny tydzień temu robiła test na owulację i wyszedł pozytywny. Dzisiaj zrobiłam test ciążowy, bo już nie mogłam wytrzymać i pod światło tylko w telefonie wyszła II kreska. Słabo tutaj widać czy myślicie, dziewczyny że to ciąża?
Zobacz załącznik 1235330
Obawiam się że po podświetleniu widać gdzie fabryczne naniesiona jest ta kreska testowa. 7 dni po owulacji dochodzi dopiero do zagnieżdżania.

Do góry