reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Vanilijka, mój mąż też nie zna swojej grupy krwi, mimo że to nasze drugie dziecko, ale ja mam grupę 0+ więc nie ma nawet takiej potrzeby :-)

Gratuluję wizyt i trzymam kciuki za poprawę hemoglobin!

Fajnie że jest więcej polowkowych w październiku i będziemy się wspierać :-)

Monikamacina, u mnie mimo rh+, też były oznaczane przeciwciała na początku ciąży i jednej i drugiej, bo to raczej standard teraz i ogólne zalecenia.

Made, popros lekarza na kolejnej wizycie gdyby nadal nie widział potrzeby.

Noo, widzę że różnie do tego podchodzą. Żyrafka na kolejną wizytę to ja już wpadnę z wynikiem przeciwciał bo i tak wszystkie badania robię prywatnie :-D też się cieszę, że jest nas więcej połówkujących w październiku:tak: ja już będę wtedy w 21+6 dni, więc mam wrażenie, że strasznie późno w porównaniu do reszty dziewczyn będę miała to badanie wykonane, ale wyczytałam, że do 22 tygodnia się je robi, więc akurat w limicie się mieszczę :-D

Made, a to jak badania masz prywatnie, to też bym zrobiła tak jak Ty :-D dla świętego spokoju :-)
Gin robiący mi usg I trym ( 13+6 ;-) ) zapraszał mnie między 20 a 23 tyg, więc masz czas :-)

Kurde, zamiast korzystać że mi Maluch śpi i nie karze czytać kolejnych książeczek, to siedzę na forum :p wciagnelo mnie ostatnio ;-)

Ostatnia edycja:
vanilijka ja na szczęście ostatni wynik badania moczu mam lepszy, bakterie nie liczne, ale nadal będę piła żurawinę, dziś właśnie byłam w aptece zamówić, kołatań nie mam, a co do żelaza to masz bardzo obniżoną hemoglobinę? mi wyszła 11,8

To podobnie jak ja u mnie jest 11,2 jakiej firmy kupujesz sok z żurawiny?

reklama
Do góry