reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Vanilijka, mój mąż też nie zna swojej grupy krwi, mimo że to nasze drugie dziecko, ale ja mam grupę 0+ więc nie ma nawet takiej potrzeby :-)

Gratuluję wizyt i trzymam kciuki za poprawę hemoglobin!

Fajnie że jest więcej polowkowych w październiku i będziemy się wspierać :-)

Monikamacina, u mnie mimo rh+, też były oznaczane przeciwciała na początku ciąży i jednej i drugiej, bo to raczej standard teraz i ogólne zalecenia.

Made, popros lekarza na kolejnej wizycie gdyby nadal nie widział potrzeby.

Noo, widzę że różnie do tego podchodzą. Żyrafka na kolejną wizytę to ja już wpadnę z wynikiem przeciwciał bo i tak wszystkie badania robię prywatnie :-D też się cieszę, że jest nas więcej połówkujących w październiku:tak: ja już będę wtedy w 21+6 dni, więc mam wrażenie, że strasznie późno w porównaniu do reszty dziewczyn będę miała to badanie wykonane, ale wyczytałam, że do 22 tygodnia się je robi, więc akurat w limicie się mieszczę :-D

Made, a to jak badania masz prywatnie, to też bym zrobiła tak jak Ty :-D dla świętego spokoju :-)
Gin robiący mi usg I trym ( 13+6 ;-) ) zapraszał mnie między 20 a 23 tyg, więc masz czas :-)

Kurde, zamiast korzystać że mi Maluch śpi i nie karze czytać kolejnych książeczek, to siedzę na forum :p wciagnelo mnie ostatnio ;-)

Ostatnia edycja:
vanilijka ja na szczęście ostatni wynik badania moczu mam lepszy, bakterie nie liczne, ale nadal będę piła żurawinę, dziś właśnie byłam w aptece zamówić, kołatań nie mam, a co do żelaza to masz bardzo obniżoną hemoglobinę? mi wyszła 11,8

To podobnie jak ja u mnie jest 11,2 jakiej firmy kupujesz sok z żurawiny?

reklama
Do góry