Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My już po połówkowym no więc lekarz powiedział że na 100% będzie dziewczyna! :-) ma 14cm i waży 260g;-) mąż mi się prawie popłakał na usg:-) ogólnie wszystko w porządku;-) ajj jestem taka podekscytowana:-):-):-)
Każde rh- kobiety i rh+ mężczyny to konflilt serologiczny. Poronienia również się liczą jako ciąże. Do porodu musi być grupa krwi na papierku, tak jak to diewczyny pisały D jest również honorowym i do lekarza zanosiłam jego książeczkę dawcy krwi, by lekarz miał pewność co do Naszych grup krwi i pamiętam, że jak wpisywał moją grupę, to podbił pieczątką wpis, a dopiero gdy przyniosłam D książeczkę to podbił jego grupę w karcie ciąży.
Jest to niezwykle ważne, by znać swoje grupy krwi, a kobieta "konfliktowa" musi badać przeciwciała