reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
czyli powinnyśmy grupę wsparcia założyć :rofl2: "chciałam dziewczynkę a tu chłopak" :-D
coś jak AA :p

aaa byłam u dermatologa, dostałam maść z substancją czynną, która jest klasyfikowana jako C lub D wg tych ciążowych zagrożeń... :// no a mówiłam głupiej babie o ciąży.. niby zmiana niewielka.. więc obszar do wchłaniania mały.. ale no jak poczytałam.. to mi się słabo zrobiło.. i nie stosuję..

Ostatnia edycja:
czyli powinnyśmy grupę wsparcia założyć :rofl2: "chciałam dziewczynkę a tu chłopak" :-D
coś jak AA :p

aaa byłam u dermatologa, dostałam maść z substancją czynną, która jest klasyfikowana jako C lub D wg tych ciążowych zagrożeń... :// no a mówiłam głupiej babie o ciąży.. niby zmiana niewielka.. więc obszar do wchłaniania mały.. ale no jak poczytałam.. to mi się słabo zrobiło.. i nie stosuję..

wiem ze zle sie czujesz z tymi zmianami skornymi bo mialam w wieku nastoletnim duzy wysyp :eek: ale moze postaw na naturalne kosmetyki typu glinka maski z owocow itp a ta masc co dostalas to zaczniesz po porodzie uzywac zawsze bezpieczniej dla maluszka

Dziewczyny właśnie wróciłam z wizyty, wszystko w porządku z maluszkiem, ale najważniejsza informacja - znam płeć :tak: Pani doktor jak tylko malucha namierzyła to zapytała czy chcę znać płeć :-) będzie CHŁOPIEC :-)
Jak zobaczyłam małego siusiaczka na usg to powiedziałam do niej że może źle widać, że może to pępowina ;-) ale pokazała jeszcze raz i powiedziała, że nie ma opcji i że sama przecież widzę dokładnie :-) i fakt widać było wyraźnie, drugi raz mały nie chciał na początku pokazać i zasłaniał rączką ale poczekałyśmy i drugi raz to samo było widać :-)
Tylko ginekolog się ze mnie uśmiała, bo stwierdziła że maluszek tak przebiera rączkami i nóżkami bo to mały facecik a ja cały czas mówię że dziewczynka w brzuchu i go denerwuję :laugh2:
Jestem mega szczęśliwa, że płeć znam, a mój mąż kochany jak mu powiedziałam stwierdził, że przykro mu że nie będę miała swojej wymarzonej córeczki tym razem ale on bardzo się cieszy :-)

Anii84 piszesz "tym razem" wiec szanse jeszcze :)
u nas byc moze za 2 tygodnie sie zagadka plci wyjasni. Moj maz z miesiac temu mial sen, ze urodzil sie chlopiec, w tym tygodniu z kolei mojej kolezance tez sie przysnil podobny sen-o chlopcu. Ciekawe, oj ciekawe...

Mokito napisałam tym razem bo powtarzałam mężowi że jak będzie chłopiec to będziemy się niedługo o kolejne starać, a dziś mu to przypomniałam i stwierdził że nie mamy wyjścia :)
A tak poważnie to właśnie taki mamy plan, że jak maluch będzie miał ok roku to chcemy się starać o kolejne dziecko

reklama
Anii gratki siusiaka i tak fajnej wizyty :-D
Trzymam kciuki za kolejnego dzidziusia, przypomne Tobie po porodzie o planach ciazowych.
Mnie jak pytali czy chce kolejne, mowilam nieeeeeeee haha

Do góry