reklama
No chciałabym jakoś na ślubie wyglądać a po ślubie niech się dzieje co chcewiem ze zle sie czujesz z tymi zmianami skornymi bo mialam w wieku nastoletnim duzy wysyp ale moze postaw na naturalne kosmetyki typu glinka maski z owocow itp a ta masc co dostalas to zaczniesz po porodzie uzywac zawsze bezpieczniej dla maluszka
No i na cerę mam jakiś specyfik odebrać dzisiaj z apteki.. A tamta maść to na palca..
Anikaaaa
Fanka BB :)
anii84 gratulacje ale zazdroszczę, ja jeszcze 4 tygodnie muszę poczekać:/
monikamarcina
Ahh ale swietnie. Ja podejrzewam poznam pldc 5 wrzesnia. Niech juz cholera mina te 2 tygodnie
vanilijka
Zostanę mamą :)
Dziewczyny gratulacje wizyt! Zazdroszczę, że znacie już płeć, ja muszę czekać do 15.09 - to jak wieczność
hehe a moj gin mi pow ze dopiero od 20 tyg bedzie cos staral sie wypatrzec chyba ze pojde prywat do innego ktory ma lepszy sprzet
karolina19xm
Ale Wam zazdroszczę, że już znacie płeć mnie już ciekawość zżera :-) byłam wczoraj u lekarza i ani słowem nie powiedziała, poza tym dzidziuch tak szalał, że ledwo je zmierzyła hehe a następna wizyta dopiero 24.09 nie wiem czy wytrzymam czy nie pójdę prywatnie cicho liczymy, że zobaczymy siusiaka... ale bez znaczenia co będzie to i tak oszalejemy ze szczęścia
reklama
Anikaaaa
karolina19xm gratuluje wizyty ja też mam wizytę tak późno, chyba będziemy ostatnimi mamusiami na forum które poznają płeć :-) wizyty mam co 4 tygodnie, a teraz jak na złość lekarz akurat ma urlop i muszę czekać tydzień dłużej;-)a tak już bym chciała wiedzieć...;-)