Kolejne wizytowanie za mną. Niestety nie było mi dane posłuchać tętna dziecka, ponieważ położna stwierdziła, że to jeszcze za wcześnie a gin powiedziała, że guzik prawda, ale nie umiała uruchomić sprzętu w gabinecie. Także d...a.:-( Zbadała mnie, powiedziała, że macica ma prawidłową wielkość względem tc, a i z szyjką wszystko ok. Dała skierowanie na badania krwi i moczu. Kazała mi także wyczekiwać wyraźnych ruchów dziecka (nie bulgotania) i koniecznie zanotować datę (podobno ok 20-24 września) ;-). Kolejna wizyta za miesiąc. Ale pewnie w międzyczasie skuszę się jeszcze na usg
reklama
ja też już po wizycie i już oficjalnie ( w końcu) na L4
mój mały juniorek okazuje się być na 90% dziewczynką więc moja córcia będzie miała siostrzyczkę poza tym wszystko ok
następna wizyta dopiero 17 września a 22 września połówkowe:-)
mój mały juniorek okazuje się być na 90% dziewczynką więc moja córcia będzie miała siostrzyczkę poza tym wszystko ok
następna wizyta dopiero 17 września a 22 września połówkowe:-)
Kajuta gratki wizyty
Dorex suuuuuper
Teraz moja relacja: fasolka rosnie prawidlowo, u mnie w koncu waga sie ruszyla i mam +1kg (59kg) ale w moczu mam bakterie i krew tak wiec dostalam recepte na tabletki, morfologia super. Kolejne badanie 15 wrzesnia, polowkowe
Gin powiedzial ze "jajek tu nie widzi"
Jak ja sie ciesze ze bedzie dziewczynka!!! JupiiiiiiiiKajuta gratki wizyty
Dorex suuuuuper
Teraz moja relacja: fasolka rosnie prawidlowo, u mnie w koncu waga sie ruszyla i mam +1kg (59kg) ale w moczu mam bakterie i krew tak wiec dostalam recepte na tabletki, morfologia super. Kolejne badanie 15 wrzesnia, polowkowe
Jak ja sie ciesze ze bedzie dziewczynka!!! Jupiiiiiiii
Dorex suuuuuper
Jak ja sie ciesze ze bedzie dziewczynka!!! JupiiiiiiiiKajuta gratki wizyty
Dorex suuuuuper
Jak ja sie ciesze ze bedzie dziewczynka!!! Jupiiiiiiii
dorex gratulacje dziewczynki mam przeczucie ze będzie dużo dziewczynek
An trzymam mocno kciuki, żebyś miała rację.
Przeraża mnie fakt, że strasznie napaliłam się na dziewuszkę i nie dopuszczam do siebie myśli, że w moim brzuszku może mieszkać chłopiec
monikamarcina
Fanka BB :)
A ja sama nie wiem co chce. Fajnie zeby moj synek mial kompana do zabaw, ale coreczke tez bym chciala
Anikaaaa
Fanka BB :)
Dziewczyny gratulacje udanych wizyt no i oczywiście poznanie płci my niestety musimy jeszcze trochę poczekać także asia88 nie martw się nie jesteś sama;-)
reklama