reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Dziewczyny życzę powodzenia i trzymam mocno kciuki za Was już dziś:-)
Również za wizyty jutrzejsze i kolejne będę trzymać kciuki, ja dołącze się do czwartkowych wizyt:-)
Jestem ciekawa czy to będzie już ostatnia wizyta czy jeszcze czeka mnie kolejna;-)

Juz czuc ta porodowa adrenaline na naszym forum :-D Ale niezle sie trzymamy bo na innych miesiacach to i ze dwa miesiace wczesniej dziewczyny zaczynaja ;-)

Ja wizyte mam w poniedzialek i pewnie juz ostatnie zwolnienie dostane. Mam nadzieje ze nie przenoszę bo nie pamietam jak to jest czy nie trzeba juz tego macierzyńskiego wziac bo nie da sie l4 po terminie a przed porodem.

W ogole Dziewczyny, pytanie techniczne, na cięcie mam jechac w soczewkach czy okularach? Boje sie lekarzy pytac bo jeszcze wszystko kaza mi wyjac, a ja slepa jak kret i dziecka nie dojrze przy tej wadzie wzroku :D

made koniecznie w okularach.... ja też krecik i pytałam i nawet do naturalnego porodu soczewek nie wolno....
Ale też rodziłam w okularach niestety... bo ja okulary od wielkiego dzwonu tylko zakładam.......

Mnie mówili ze soczewki mam ściągnąć ja mam minus 3 i okulary zakładam tylko jak już ściągnę soczewki i leże w łóżku, ale do porodu wole być i bez soczewek jak nie mogę ale okularów nie zakładam , nie mam aż takiej wady żeby chodzić po scianach. :p:p

reklama
Do góry