ja mam -3,25 i baaardzo mnie korci żeby się nie męczyć i rodzić w soczewkach ale tyle razy mnie uprzedzano w szpitalu i lekarza pytałam że chyba jednak wybiorę okulary bo się trochę boję ( co prawda nie wiem czego ale jednak);-)
reklama
Katska
Fanka BB :)
A ja nie mam wyboru. Przy mojej wadzie wzroku, soczewki tylko wakacyjnie noszę. W pracy wymiękam. Klimatyzacja plus komputer, soczewki odpadają :-(
Mokito
Fanka BB :)
U mnie -2,5 plus astygmatyzm jestem okularnica (jak to strasznie brzmi; ale nie zakonnica) i bez okularow rodzilam, czulam sie komfortowo. Zalozylam okulary juz pozniej jak wazyli, myli mala
A ja nie pamiętam czy miałam okulary czy nie:-( Widzieć cos tam widze ale bez ostrosci. Ogolnie tez wole okulary a teraz mam takie zylki to malo sie rzucają w oczy. Najwyzej zegara na scianie pordowki nie zobacze jeśli nie pozwola okularów ale moze mniej stresu dzieki temu ;-)
Ja na chwilkę tylko bo pranie pościeli zajmuje mnie bez reszty [emoji6]
Ja mam -2 i astygmatyzm. Soczewek nie noszę bo nie założyłabym ich i przez godzinę a okulary noszę tylko w domu do oglądania tv. Myślę, że na poród zabiorę bo może się przydadzą. Kciuki za wizyty środowe [emoji5] ja też mam w czwartek. Zobaczymy jak moje rozwarcie się trzyma [emoji12] Z jednej strony Wam zazdroszczę piątku ale bym się stresowała.. Ja mam dwa terminy..jeden za 10 dni a drugi za 16.. także ten tego.. wracam do roboty [emoji33] [emoji28]
Nadal ściskam kciuki, podczytuje ale moje opuchnięte dłonie to już porażka i ledwo tel trzymam :/
Ja mam -2 i astygmatyzm. Soczewek nie noszę bo nie założyłabym ich i przez godzinę a okulary noszę tylko w domu do oglądania tv. Myślę, że na poród zabiorę bo może się przydadzą. Kciuki za wizyty środowe [emoji5] ja też mam w czwartek. Zobaczymy jak moje rozwarcie się trzyma [emoji12] Z jednej strony Wam zazdroszczę piątku ale bym się stresowała.. Ja mam dwa terminy..jeden za 10 dni a drugi za 16.. także ten tego.. wracam do roboty [emoji33] [emoji28]
Nadal ściskam kciuki, podczytuje ale moje opuchnięte dłonie to już porażka i ledwo tel trzymam :/
vanilijka
Zostanę mamą :)
Jezu prawie wszystkie dziewczyny maja u nas na lutowkach wade wzroku :O ja ostatnio mialam badanie wzroku na oddziale i okulista stwierdzil brak wady jedyne na dnie oka mam przekrwione naczynia krwionosne.. Ale podobno to nic strasznego
vanilijka
Zor ja stresowalam sie jak terminu nie znalam.. Teraz jak juz wiem kiedy i ze wszystkie badania mam porobione i przygotowane to tylko spokojnie czekac i sie wcale nie stresuje zapewnil ordynator mnie i mojego m ze dobierze doswiadczony i odpowiedzialny zespol zebym sie nie martwila ze nie pozwola na niedopatrzenie, bo wiecie po tej lekarce co wam wczesniej pisalam wystraszylam się ze jak mi ja wsadzi na moje cc to jej bedzie wsio rybka i poleci po bandzie..
reklama
vanilijka
Oj ewka ja tez lubilam tak czytac ksiazki z latarka matka zawsze wrzeszczala jak to widziala ze wg oslepne od tamtego czasu juz tak nie czytam bo slysze jej wrzask hehe