reklama
Również zaciskam w piatek mocno kciuki!!!
Kasia ja do pikolowania się przyłączam ;-)
Katska, Aisha powodzenie ja jutrzejszej wizycie!
Angel, Dorex powodzenia w środę!
Mokito to wizytujemy razem w czwartek. To moja ostatnia wizyta ehhhhh
Kasia ja do pikolowania się przyłączam ;-)
Katska, Aisha powodzenie ja jutrzejszej wizycie!
Angel, Dorex powodzenia w środę!
Mokito to wizytujemy razem w czwartek. To moja ostatnia wizyta ehhhhh
Anikaaaa
Fanka BB :)
Dziewczyny życzę powodzenia i trzymam mocno kciuki za Was już dziś:-)
Również za wizyty jutrzejsze i kolejne będę trzymać kciuki, ja dołącze się do czwartkowych wizyt:-)
Jestem ciekawa czy to będzie już ostatnia wizyta czy jeszcze czeka mnie kolejna;-)
Również za wizyty jutrzejsze i kolejne będę trzymać kciuki, ja dołącze się do czwartkowych wizyt:-)
Jestem ciekawa czy to będzie już ostatnia wizyta czy jeszcze czeka mnie kolejna;-)
Juz czuc ta porodowa adrenaline na naszym forum Ale niezle sie trzymamy bo na innych miesiacach to i ze dwa miesiace wczesniej dziewczyny zaczynaja ;-)
Ja wizyte mam w poniedzialek i pewnie juz ostatnie zwolnienie dostane. Mam nadzieje ze nie przenoszę bo nie pamietam jak to jest czy nie trzeba juz tego macierzyńskiego wziac bo nie da sie l4 po terminie a przed porodem.
Ja wizyte mam w poniedzialek i pewnie juz ostatnie zwolnienie dostane. Mam nadzieje ze nie przenoszę bo nie pamietam jak to jest czy nie trzeba juz tego macierzyńskiego wziac bo nie da sie l4 po terminie a przed porodem.
monikamarcina
Made ja rodzilam w soczewkach i teraz tez zamierzam
LADYLI
Mnie mówili ze soczewki mam ściągnąć ja mam minus 3 i okulary zakładam tylko jak już ściągnę soczewki i leże w łóżku, ale do porodu wole być i bez soczewek jak nie mogę ale okularów nie zakładam , nie mam aż takiej wady żeby chodzić po scianach.
reklama