reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
No tez tak czytałam. A u nas na Śląsku nigdzie cholernego ktg nie ma i gin mnie też dziś poinformowała ze nie ma bo już nie ma obowiązku.

U Nas ktg tylko w szpitalu, ale na szczescie robia bez problemu :)

Vani no to trzymamy kciuki! Ja chodzilam 2tygodnie z rozwarciem "na dwa palce" :D

Magsiu ja tez.
Koshka a Twoj gin na buzi sie goli? Jesli tak to po co? Przeciez te wlosy po cos tam sa...

Mnie jest wygodnie bez i niech on nie pierniczy.

Oo Monia bardzo dobrze powiedziane!! Ja tez sie gole i nigdy gin nie mial do mnie zadnych aluzji :) po prostu tak mam, ze z owlosieniem nie czuje sie dobrze :)

aisha u mnie dalej nic sie nie dzieje, 0 skurczy 0 twardnień brzucha nic....
ktg nie mam robionego, w pierwszej ciąży też mi nie robiono.... dopiero w szpitalu na porodówce, no i teraz jak byłam za każdym razem w szpitalu to mi robili ale u gina nie...
ja już normalnie działam na pełnych obrotach oczywiście tylko tyle ile daje radę.... jak się skończy 38 tc i dalej nic się nie wydarzy to startuję z wiesiołkami liśćmi malin itp....

ja KTG miałam tylko w szpitalu jak byłam 3 dni i tyle od tamtej pory nie miałam bo gin nic nie mówił ze trzeba.

a co do golenia jak by mi tak ginekolog powiedział to by dostał stopą miedzy oczy bo może takie uwagi zwracac do żony ,kochanki a nie do pacjentek. Ja znów jestem z tych co się gole na zero , bo po prostu jest mi tak wygodniej i higieniczniej , mój m tez nie ma nic przeciwko że nie ma tam bobra :p tak wiec raz w tyg jade na zero bo inaczej chce się zadrapać przy zaroście. i mimo że nie widze gdzie gole to po prostu dotykam gdzie został zarost i gole dalej i nie proszę m o pomoc.

reklama
Jasne ze to sprawa kazdej z nas, le uwazam ze komentarze lekarza w tym kierunku sa niestosowne. Bylam juz u kilku ginow w swoim zyciu i nigdy nikt tego nie komentowal.

Do góry