reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Ja mialam pobierane w poniedzialek i nie wiem czy jednym patyczkiem ale z pochwy to bylo jak standardowy wymaz a z drugiej strony to poczulam tylko smyrniecie w tamtym miejscu jakby patyczkiem do uszu i nic doglebnie. Chyba rzucala to na dwa osobne szkielka ale nie jestem pewna bo gadalysmy w trakcie.

dziewczyny to się robi jednym patyczkiem.... z pochwy i zaraz smyrnięcie tylko z wierzchu po odbycie:tak:
kiedyś dopytałam i tak było:-D smyrnięcie można przegapić;-)

Made 3maj się tam dziewczyno. Ważne byś była pod fachową opieką i ważne ze dzidzia zdrowa pomimo komplikacji.
U mnie na badaniu też szyjka już miękka się robi, ale wciąż jeszcze długa, wody płodowe u góry jeszcze, więc mam się nie martwić, do następnej wizyty 13.01 na pewno dotrwamy wg gin.
Ale oczywiście dużo leżenia i odpoczynku:)
U mnie wymaz wyglądał tak jak i u was. Na szczęście ujemny.

a ja to muszę zadzwonić i się dopytać bo umawiałam się na wizytę na 8 stycznia a na karteczce od pani w recepcji mam wpisany 7 stycznia:szok:......
mój lekarz już ostatnio tj 22 grudnia był zdziwiony że dałam radę dotrwać a jak mnie zobaczy na następnej wizycie na początku 37 tc to chyba zleci z krzesła z wrażenia:-D

Czyli może lekarz mnie smyrnął tam gdzie trzeba [emoji12] nie zdążyłam zauważyć [emoji28]
Też mam wizytę na 8.01 to pewnie już wyniki poznam [emoji6] i dowiem się czy będę mieć cc..[emoji17]

Made zycze Ci duzo spokoju w tej sytuacji uziemienia szpitalnego, nawet jak czujesz sie jak w klatce, to tylko chwila czasu i wylecisz z niej razem z Basia niczym rajskie ptaki (ale mam wene i nie, nic nie pilam ;D)
Patrycja Tobie rowniez wytrwalosci i powodzenia!

Dziewczyny ja również po wizycie i ktg.
Ktg nie wykazało skurczy. Wizyta ok, mała dalej główka w dół. Waży 2900 kg. Ja mam +1 kg. Gbs nie pobrali wiec 8 stycznia mam się ponownie zgłosić do swojego gina.

reklama
Do góry