reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

made my tu wszystkie z Tobą i Basią na tej sali jesteśmy, pamiętaj o tym, wiadomo, że się tęskni, rady na to nie ma, ale musisz wytrzymać, właściwie z P musicie dla Basi;-)trzymamy kciuki, Kluska już 2600 to najważniejsze

reklama
Zor, na moim oddziale w nocy tez z 4 razy przyszli badac tetno małej, zaraz przyleza podpiac mnie pod ktg (bedzie kilka razy dziennie) a potem kroplowa :D nie pospie, ale Młodej poslucham duzo :)

Made widzisz :) nie ma tego złego.. pamiętam, że to było najlepsze, że można było słuchać dzieciaka do woli :) potem zostaną nam same dobre wspomnienia z tego szpitalnego okresu [emoji39]

Ja dziewczyny już po, dziś nie miałam USG ale wszystko ok, szyjka twarda, zamknięta. Pobrała mi tez na gbs z pochwy, a teraz jeszcze patrzę w kartę że tam jest tez gbs z odbytu, mialyscie ten wymaz robiony? W sumie następną wizytę mam za 2 tyg wiec może jeszcze wtedy pobrać

Wczoraj miałam też wymaz i wydaje mi się, że z samej pochwy..Ale to chyba jest jedno badanie bo pobierają z przedsionka i myślę, że bliskie występowanie tych dwóch miejsc determinuje wynik;) czyli jak jest paciorkowiec to jest w obu miejscach a jak nie ma to też w obu? Dobrze myślę?

reklama
Do góry