reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Gratki wizyt dziewczyny :-* Jeszcze pare godzin i wszystkie brzuszki wytrwaja do okraglego roku 2015 - bedzie im latwiej latka liczyc :-D

Madzia no to spore malenstwo u Ciebie mieszka ;-) u nas prawie 2,4 kg wiec jeszcze jakies kilo przybiore i chyba zobacze 7 z przodu na wadze. :-o

Made napewno zrzucisz :-D ja jak leżałam w 1 trym w szpitalu z poaodu krwiaka wg jesc nie moglam tych ohydnych "dan" wtedy spadla mi hemoglobina z 12,9 na 10,2 i to tylko w przeciagu tygodnia.. Od tamtej pory walcze zeby ja podniesc :O

Zostaje w szpitalu do porodu w zaleznosci od wyników moze on byc za 2 tygodnie albo w terminie... zarycze sie, mam poltora miesiąca do wyznaczonego tp. Nie wyobrażam sobie tyle tu lezec

Made spokojnie, wspolczuje tego leżenia wiem co czujesz... Najwazniejsze ze dobrze sie wami zajma i dopilnuja zeby nic wam sie nie stalo a wasze zdrowie jest najwazniejsze :-D trzymaj sie cieplutko i pisz jak najwiecej tu na forum zawsze bedzie ci lzej i latwiej przetrwac

reklama
made jesteśmy z Tobą i Basią całym serduchem:-), pisz, będziemy ciągle gadać, aż te półtora miesiąca minie jak z bicza strzelił;-)

Do góry