reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Ja mialam pobierane w poniedzialek i nie wiem czy jednym patyczkiem ale z pochwy to bylo jak standardowy wymaz a z drugiej strony to poczulam tylko smyrniecie w tamtym miejscu jakby patyczkiem do uszu i nic doglebnie. Chyba rzucala to na dwa osobne szkielka ale nie jestem pewna bo gadalysmy w trakcie.

dziewczyny to się robi jednym patyczkiem.... z pochwy i zaraz smyrnięcie tylko z wierzchu po odbycie:tak:
kiedyś dopytałam i tak było:-D smyrnięcie można przegapić;-)

Made 3maj się tam dziewczyno. Ważne byś była pod fachową opieką i ważne ze dzidzia zdrowa pomimo komplikacji.
U mnie na badaniu też szyjka już miękka się robi, ale wciąż jeszcze długa, wody płodowe u góry jeszcze, więc mam się nie martwić, do następnej wizyty 13.01 na pewno dotrwamy wg gin.
Ale oczywiście dużo leżenia i odpoczynku:)
U mnie wymaz wyglądał tak jak i u was. Na szczęście ujemny.

a ja to muszę zadzwonić i się dopytać bo umawiałam się na wizytę na 8 stycznia a na karteczce od pani w recepcji mam wpisany 7 stycznia:szok:......
mój lekarz już ostatnio tj 22 grudnia był zdziwiony że dałam radę dotrwać a jak mnie zobaczy na następnej wizycie na początku 37 tc to chyba zleci z krzesła z wrażenia:-D

Czyli może lekarz mnie smyrnął tam gdzie trzeba [emoji12] nie zdążyłam zauważyć [emoji28]
Też mam wizytę na 8.01 to pewnie już wyniki poznam [emoji6] i dowiem się czy będę mieć cc..[emoji17]

Made zycze Ci duzo spokoju w tej sytuacji uziemienia szpitalnego, nawet jak czujesz sie jak w klatce, to tylko chwila czasu i wylecisz z niej razem z Basia niczym rajskie ptaki (ale mam wene i nie, nic nie pilam ;D)
Patrycja Tobie rowniez wytrwalosci i powodzenia!

Dziewczyny ja również po wizycie i ktg.
Ktg nie wykazało skurczy. Wizyta ok, mała dalej główka w dół. Waży 2900 kg. Ja mam +1 kg. Gbs nie pobrali wiec 8 stycznia mam się ponownie zgłosić do swojego gina.

reklama
Do góry