reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

Angel o tych cwiczeniach tez moja polozna mowila ze pomagaja malenstwu sie przekrecic i ze warto pocwiczyc bo sa z tego 2 korzysci ze dzidzi sie pomaga zrobic fikolka tym bardziej ze moze byc mu ciezko bo coraz mniej miejsca a wod juz nie przybywa a drugi to ze mozna sie porozciagac do porodu :-D wiec warto próbować

reklama
Ja ćwiczę dziewczyny i teraz juz sama nie wiem jak ona lezy....ciągle wydaje mi sie ze plywa po brzuchu. Czuje mega ucisk na spojenie...a kopniaki roznie po bokach, czasami w pachwinach, wypuklosc na lewo od pepka...nastepnie na prawo....ostatnio to wydawalo mi się ze jest w poprzek....usg w rekach nie mam dkatego ufam naturze ze jeszcze mala ustawi jak nalezy....
Katska na ip to zalezy od usg i wagi malucha jsk bedxie w podladkowym i pow.3600 zrobia cc, a to skierowanie to mam na mysli ustalenie terminu cc. Moja Iga ważyła 3550 a drugie dziecko czesto jest wieksze i to dosc....mija mama nas 3 urodzila i kazde mialo 500g więcej od poprzedniego ja 4kg waxylam

magsia gratki za Alę, a Ty możesz kogoś z rodziny poprosić by pomógł przy córci? nie jest to łatwa sytuacja niestety, trzymam kciuki za nasze szyjki ;-)

Gratuluję udanych wizyt dziewczyny:tak:

Ja po dzisiejszej wizycie zdałam sobie sprawę, jak ten czas szybko leci. Mój lekarz poinformował mnie, że 36-37 tydzień będzie cc. Na szczęście synek ładnie rośnie, przepływy ok a szyjka długa i zamknięta.

Odnośnie fikołków dzieci to mój w ciągu 2tyg zdążył sie ze 6 razy obrócić. Był główkowo, poprzecznie po lewej stronie główka, miednicowo, poprzecznie po prawej stronie, miednicowo i terazznowu poprzecznie z główka po prawej.

Dodam jeszcze,ze szyjka miekka, wiec ogolnie to jestem zalamana, nie moglam opowiedziec D wynikow wizyty bez placzu, chyba musze sie juz polozyc, by jeszcze nerwica mnie nie zlapala ;((

Anulfka to odliczamy u Ciebie do cc i gratki takiego akrobaty hahaha, Tobie powinien taki spokojniejszy egzemplarz się trafić z racji, że za chwilkę będziesz za trójka biegać:-)

Maagsia odpoczywaj ile tylko zdołasz i pisz, pisz, pisz na forum jak będzie źle, co by nerwicę zrobić w balona;-)

reklama
Dziewczyny umieram. Okropnie boli mnie pod prawym żebrem, ból promieniuje do kręgosłupa i między łopatki. Nie mogę leżeć ani siedzieć. Nie mogę głębiej oddychać, bo mnie ból dusi. Ehh

Ma któraś podobnie?

Do góry