reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowa mama u lekarza

koshka trzymam kciuki, aby wszystko wróciło do normy, może poobserwują i wypuszczą do domu, weź muzykę na mp3 ze słuchawkami i nikogo, a raczej niczyich historii nie słuchaj, Ty teraz z Synkiem tworzysz własną historie i tego się trzymajmy;-)

reklama
Maagsiaa bardzo dziękuje za pomoc co do lekarstw jakie stosowałaś w czasie choroby. Po twoim wpisie z samego rana zajechałam do apteki i kupiłam Stodal i Oscilococilum i pomogło, faktycznie 3 dni i jak nowonarodzona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DZIĘKI !!!!! i obyło się bez lekarza :):):):)

Koshka, spokojnie wszystko bedzie dobrze :) trzymam kciuki by obserwacja trwala krotko i nie byla specjalnie uciazliwa

Koshka będzie dobrze :) posłuchasz tętna..jakieś 8 razy dziennie..ktg obowiązkowo..może usg Co zrobią..:) u mnie przynajmniej takie mają procedury :) jedyna uciążliwość to, że budzą w nocy a ja później zasnąć nie mogłam..

Dzieciaki mogą się przekręcić nawet w ostatnim tygodniu.. więc spokojnie.. mój już główką w dół od ponad miesiąca i się nie wierci a wolałabym, żeby był w innej pozycji i główką szyjki nie uciskał..

W ostatnim tygodniu to juz naprawdę ciężko by dzidz sie przekręcil, ale nie jest to niemożliwe. Podobno do 37 tygodnia spokojnie dzidzia ma czas by sie obrócić także bez paniki, jest jeszcze czas :) ja też licze na to, ze Barbara bedzie wiedziała jak sie ustawić i którędy trzeba wyjść bo na razie to probuje biedna bokami brzucha sie wydostac :D

reklama
koshka trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze, najważniejsze , że lekarze są czujni i nie bagatelizują różnych objawów, tyle się dziś słyszy odnośnie naszej służby zdrowia , więc ciesz się, że jesteś w dobrych rękach.

Do góry