reklama
Dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty!
Juz po wizycie. Wszystkie przepływy ok:-) Zapomniałam książeczki i nie miałam wizyty ma 12 tylko na 13 hehe. Mała waży 1800kg a mi waga stanęła w miejscu - 68 kg. Ułożona podluznie co martwi lekarza, bo się jeszcze nie przekręciła.
Juz po wizycie. Wszystkie przepływy ok:-) Zapomniałam książeczki i nie miałam wizyty ma 12 tylko na 13 hehe. Mała waży 1800kg a mi waga stanęła w miejscu - 68 kg. Ułożona podluznie co martwi lekarza, bo się jeszcze nie przekręciła.
Ja tez po wizycie zaczynamy 31 tydz. Mala wazy 1500 i dalej skubana w ulozeniu miednicowym....coraz mniejsze szanse ze sie obróci. ..
lekarz mi jeszcze dowalił ze w zeszłym tyg. Odbieral taki porod swojej pacjentce druga ciąża i sn urodzila jsk to powiedzial w trakcie porodu go nienawidziła a pozniej na drugi dzień dziękowała....ja pierdziu jak się nie obróci to w styczniu nie wyjdę od niego bez zlecenis na cc. Także która z was ma jeszcze malusxka w takim ulozeniu cxy tylko moja ma gdzies nature???
Made zobacze w styczniu i powiem ze należy mi się cc nie zgodzę się na rzeznie i trenowanie na mnie porodow pośladkowyvh....naczytalam się tyle o tym ze miednica nie dość sie rozszerzy, ze główka utknie, pepowina na szyi dla mnie teraz zaczyna sie koszmarek....i chyba do rozwiązania nie skonczy....mam znów doła 
Elunia, spokojnie! Mała wciąż może się przekręcić, moja non stop zmienia pozycje, ale ma tendencje do leżenia w poprzek
w razie gdyby ten lekarz się zapieral, a po 36 tc mala nadal bylaby w polozeniu miednicowym to może weź skierowanie od jakiegoś innego lekarza?
elunia mój Jasiek też póki co ani mu się śni obracać główką w dół...
jest położony tak poprzeczno-skośnie...
tydzień temu na wizycie ginka mi powiedziała że położeniem mam się jeszcze nie martwić, bo miejsca ma jeszcze do brykania sporo i czas na obrócenie również.
Ale gdyby tak się nie obrócił to nie wyobrażam sobie porodu sn...
jest położony tak poprzeczno-skośnie...
tydzień temu na wizycie ginka mi powiedziała że położeniem mam się jeszcze nie martwić, bo miejsca ma jeszcze do brykania sporo i czas na obrócenie również.
Ale gdyby tak się nie obrócił to nie wyobrażam sobie porodu sn...

maagsiaa ja właśnie też uskuteczniam te wygibasy ;-)
już tu gdzieś ten link się przewinął ale wrzucam raz jeszcze. Może akurat komuś pomogą ćwiczenia
Przyszła mama: zdrowie: Obróć się, kochanie - W oczekiwaniu na dziecko- Rodzice.pl
już tu gdzieś ten link się przewinął ale wrzucam raz jeszcze. Może akurat komuś pomogą ćwiczenia

Przyszła mama: zdrowie: Obróć się, kochanie - W oczekiwaniu na dziecko- Rodzice.pl
reklama
Kasia2015
Fanka BB :)
MadziaSek, elunia r. gratulacje wizyt:-)
elunia spokojnie jest jeszcze trochę czasu;-)
My również po wizycie i ucieszyłam się, bo szyjka nie skróciła się od poprzedniego badania, opuchlizna i drętwienie kończyn podobno taki mój urok, skierowanie dostałam na mocz i krew, a Alicja waży 1746 gram i gin widział dziś włoski, mąż się uśmiał, bo jest łysy i tak się zaczął nad tym zastanawiać głośno, że się roześmiałam podczas badania hahahaaa, kolejne wizytowanie między świętami, a nowym rokiem, acha no i podobno teraz to już mam tak tyć, że aż się troszkę boję, bo mi stawy też dają o sobie znać, ale co tam:-)
elunia spokojnie jest jeszcze trochę czasu;-)
My również po wizycie i ucieszyłam się, bo szyjka nie skróciła się od poprzedniego badania, opuchlizna i drętwienie kończyn podobno taki mój urok, skierowanie dostałam na mocz i krew, a Alicja waży 1746 gram i gin widział dziś włoski, mąż się uśmiał, bo jest łysy i tak się zaczął nad tym zastanawiać głośno, że się roześmiałam podczas badania hahahaaa, kolejne wizytowanie między świętami, a nowym rokiem, acha no i podobno teraz to już mam tak tyć, że aż się troszkę boję, bo mi stawy też dają o sobie znać, ale co tam:-)