reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

Stodal + Oscillococcinum = powrot do rzeczywistosci!! Kaszel juz tak nie meczy, a wszystko ladnie sie odrywa, a oscillo po jednej dawce i 2godzinnym snie podnioslo mnie na nogi! Normalnie uwierzyc nie moge!!! Mam tylko nadzieje, ze nie bedzie to chwilowa poprawa, tylko nareszcie wyzdrowieje :)
Trzymam kciuki za wszystkie Chorowitki :*

reklama
Magsiu sprki ze dopiero teraz ale jakos przeoczylam. Moj kaszel trwal 4-5tyg. Dopiero po antybiotyku cos zaczelo sie poprawiac, no i syrop z cebuli i czosnku pomogl.

A ja na jakąś strasznie ostrożna farmaceutke trafiłam bo mi odradzala syrop prawoslazowy że niby na alkoholu :szok: i żebym lekarza pytała....

Maagsiaa super że u Ciebie jest poprawa :tak:

Ewka to prawda, jest tam etanol, a ja sie dziwilam dlaczego po wypiciu Ala szalala :p ale wiem,ze ten syrop jest czesto polecany przez lekarzy, ja wypilam butelke i nic mi nie dal. Ponoc pomaga na dopiero co rozwijajacy sie kaszel, a na takie chyrlanie jak moje nic nie daje :(
U mnie juz tylko kaszel, nie meczy juz tak bardzo :) Monia to cholernie dlugo!! Mi chyba juz mija, bo rzadziej kaszle, a prawie za kazdym razem odrywa mi sie flegma :)
Zdrowka wszystkim!! *

reklama
Do góry