reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowa mama u lekarza

Stodal + Oscillococcinum = powrot do rzeczywistosci!! Kaszel juz tak nie meczy, a wszystko ladnie sie odrywa, a oscillo po jednej dawce i 2godzinnym snie podnioslo mnie na nogi! Normalnie uwierzyc nie moge!!! Mam tylko nadzieje, ze nie bedzie to chwilowa poprawa, tylko nareszcie wyzdrowieje :)
Trzymam kciuki za wszystkie Chorowitki :*

reklama
Magsiu sprki ze dopiero teraz ale jakos przeoczylam. Moj kaszel trwal 4-5tyg. Dopiero po antybiotyku cos zaczelo sie poprawiac, no i syrop z cebuli i czosnku pomogl.

A ja na jakąś strasznie ostrożna farmaceutke trafiłam bo mi odradzala syrop prawoslazowy że niby na alkoholu :szok: i żebym lekarza pytała....

Maagsiaa super że u Ciebie jest poprawa :tak:

Ewka to prawda, jest tam etanol, a ja sie dziwilam dlaczego po wypiciu Ala szalala :p ale wiem,ze ten syrop jest czesto polecany przez lekarzy, ja wypilam butelke i nic mi nie dal. Ponoc pomaga na dopiero co rozwijajacy sie kaszel, a na takie chyrlanie jak moje nic nie daje :(
U mnie juz tylko kaszel, nie meczy juz tak bardzo :) Monia to cholernie dlugo!! Mi chyba juz mija, bo rzadziej kaszle, a prawie za kazdym razem odrywa mi sie flegma :)
Zdrowka wszystkim!! *

reklama
Do góry