reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

Vanilijka super ze badania zaliczone :-) szkoda tylko że Twoja Sis popsula Ci humor:no:

Anii tylko nie uciekaj do styczniowek!;-) gratki wizyty!

Ja w pon idę na klucie i usg. Zobaczymy czy czasem siurek nie urósł po 8 tyg. Haha :-D

Maagsiaa, te chłopy... bądź dzielna i zdrowiej :tak:

reklama
Dzieki Dziewczyny, jest o wiele lepiej :) Kaszle okropnie, ale nareczcie cos sie odrywa i jest mi lzej :) Koniec koncow zostalam z Mila u moich rodzicow, zeby mi pomogli w opiece nad Mala podczas choroby :)
Vani, co prawda moja rodzina nie sprawia mi przykrosci nigdy, ale za to Dawida rodzina... moja tesciowa pracuje w sklepie i ma takie humorki w pracy, ze potrafi mi nie odpowiedziec "dzien dobry" podczas,gdy z klientem przede mna rozmawiala i smiala sie jak szalona... tak samo szwagierka, traktuja ludzi jak powietrze, do tego stopnia,ze obcy ludzie zwracaja im uwage. Raz,gdy bylam w sklepie to pewna babka zwrocila uwage tesciowej,ze zachowuje sie okropnie w stosunku do mnie.
Ale wzielam sie w garsc, uswiadomilam tesciowej, ze mam tego dosc, jej wlasny syn cierpi z powodu jej braku milosci i zainteresowania i najwazniejsza dla nich jest druga wnuczka,a Mile maja w dupie i ja nie pozwole na takie traktowanie mojego dziecka, wole, zeby ich wgl nie znala nizeli mialaby przez nich cierpiec. Od tamtej pory zaczeli sie starac, tesciowa jest mila zarowno dla mnie jak i dla Dawida, no ale co najwazniejsze zainteresowali sie Milenka, jak jednej kupuja to i drugiej, na Mikolaja tesciowa kupuje im wozeczki, nawet moglam sama wybrac jaki wzor i kolor chce :)

anii, vani gratki wizyt, mi tez się wydaje, że w styczniu będzie ten cud, bo z usg też wynika inaczej tzn. przypada nie na luty, a na końcówkę st właśnie, ale co tam najważniejsze żeby donosić jak najdłużej;-)
Vani i co z hormonami?

Magsia wiem co czujesz...ja tez zdycham..kaszel masakryczny od poniedzialku i tez mam juz dość...na wizycie mowulam ginowi ze kaszel mnie męczy, to mi powiedzial tylko miód czosnek cytryna i odpoczywac..a tu coraz gorzej..w poniedzialek pójdę jeszcze raz jak nic się nie zmieni bo boje się o malego..nie wiem tylko czy znów iść do Gina, czy do rodzinnego..obawiam się ze bez antybiotyku sie nie obejdzie...

reklama
Do góry