reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

Magsia zadko sie zdarza zeby facet zrozumial.. Ja dzis sie szykuje na badania i po moje zwolnienie i do firmy ide.. Spadl snieg u mnie :O no ale nie powiem ze jestem zaskoczona :-D jak polscy drogowcy :-D buziaki dziewczyny i do uslyszenia

reklama
maagsiaa pisz nam tu zaraz co i jak. Nie myśl o żadnym paliwie tylko teraz dzidziol najważniejszy!! A jak D tego nie potrafi zrozumieć - to jego problem!! 3maj się Kochana! :*

Magsia daj znać jak się miewasz. Dziecko jest najważniejsze. Położna powiedziała mi, że ojciec zaczyna czuć coś do dziecka dopiero po porodzie, póki jest w brzuszku to dla nich abstrakcja i często w ogóle nie myślą co mówią i robią gdy jesteśmy w ciąży.
Doskonale cię rozumiem , mój mąż też jest dupkiem czasem i jak coś palnie to aż się płakać chce. Na razie mamy ciche dni:(

Magsia smigaj do lekarza! Duzo zdrowia dla Ciebie i Maleństwa kochana... a zachowanie i komentarze D. Pozostawie bez komentarza...

magsia trzymam kciuki, buziole dla Was, samce jeszcze im pokażemy jak będą mieli katar przy którym już umierają:wściekła/y:
Vani powodzenia na badaniach, zapytaj o te hormony;-)

Napisalam rakie posta i nie wstawil sie ;(

Syrop prawoslazowy i HascoSept mam, antybiityk odpada,bo mi sie wlasnie po antybiotyku pogorszylo :( przychodzi wieczor i jest coraz gorzej ;(( mam nadzieje,ze przezyje jakos ta noc ;((
Monia powiedz, dlugo trwal Twoj kaszel? Mi zaraz glowa odpadnie, pluca wypluje i brzuch wybuchnie :(

Dziekuje za wsparcie, jestescie Kochane :*

Maagsiaa mam nadzieje że będzie lepiej. Współczuje bardzo że się meczysz :(

Ja dziś byłam na USG z wszystkimi pomiarami. Na szczęście wszystko w porządku. W brzuchu mam 1562 g szczęścia :) pani doktor powiedziała że najprawdopodobniej pod koniec stycznia urodze bo na każdym USG termin wychodzi ponad tydzień wczesniej niż z @

reklama
Hej wieczorowo bylam na badaniach i przy okazji zrobilam sobie tez na hormony tarczycy.. Pozniej w pracy odwiedzilam dziewczyny, ale najgorzej czulam sie po spotkaniu z moja " siostrą"..

Do góry