reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
aisha dałam sobie już całkowicie spokój z Zabrzańskim szpitalem i byłam w Katowicach, spotkałam położną z którą rodziłam Alę i umówiłam się że mam dać znać jak będę rodzić to jak nie będzie na zmianie to i tak przyjedzie
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7
mnie wesprzeć za free:-D już tam na pewno rodzę bo znam wszystkich i wszystkie kąty to wiem co mnie czeka:tak:

Kasia ty się nie wygłupiaj tylko leż ile wlezie.... skrócenie nie jest jakieś mega duże i myślę że w twoim przypadku leżenie dużo da...trzymam kciuki:-)

Wczoraj bylam u lekarza rodzinnego bo dalej meczy mnie kaszel...ale wsumie nic oonad to co biore nie przepisal. Apap 3 razy dziennie wapno tak samo halset do ssania. Mąż dostal 3 dniowy antybiotyk iga dzis ostatni dzien bierze bactrim oby chorobska daly nam spokoj zimniej sie robi moze bakterie zdechna... zdrówka dla mamus wszystkich i pociech.

Monika niestety taki stan od jakis 2 tyg.się ciagnie ale wczoraj sie wkurzylam i na siłę malża zaciagnrlam do lekarza zeby wyleczyl to dychranie. Bo co z tego ze iga wyleczy siębjak tsta ja znów zarazi. Takze wojna bakteriom wypowiedzisna. Nsjgorzej jak kasxle to brzuch sie mega spina jak na skurczavh do porodu a to niezbyt. Mala chybs sie kreci po calym brzuchu bo czuje ruchy raz ns dole raz z boczku raz przy pepku to dzieckobjedy wszędzie oby zdecydowala sie przemiescic głową w dol w odpowiednim momencie ;)

reklama
Oby minął ten kaszel i zebysmy wszystkie mialy powera na mnie czeks pranie i prasowanie calej wyprawki dla malej nie mam pojecia jak to ogarne na raty chyba bo szczerze nie cierpię prasowac.

Do góry