reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

Cichac gratuluje :)

Dorex cieszę sie że sie udało powtorzyc, daj znać jak wyniki.

Angelstw przed Tobą zatem studniówka :D u mnie 'tylko' 84 dni ;)
Ja chciałabym już.małego przytulić ale wiem że bez niego w brzuchu będzie mi dziwnie :) już sie przyzwyczaiłam :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dorex, super, że sobie poradziłas! Sama ciężko zniosłam wiec podwojnie gratuluje Kochana, teraz jeszcze wyników dobrych życzę :)

Angelstw, ale ten czas leci, prawda? U nas 95 zostało! A chciałabym, żeby to było już :( nie mogę się doczekać spotkania z córką :)

a ja marzę żeby wytrzymać do stycznia przynajmniej a najlepiej do 15 stycznia:-D

wyniki odbiorę jutro do dziś mogłam też ale zapomniałam:zawstydzona/y:

Dwa kłucia mam już za sobą :-)
Jeszcze jedno i będę mogła coś zjeść bo głodna jestem. Czuje się bardzo dobrze, aż sama jestem w szoku bo z Mikołajem było bardzo źle...

reklama
MadziaSek trzymam kciuki:tak:
mam moje wyniki cudowne nie są ale nie ma źle:tak:
na czczo 93 ( norma do 92)
po 1 godz 179 ( norma z lab 180)
po 2 godz 135 ( norma do 153)
zobaczymy w czwartek co na to lekarz bo czytając normy i interpretacje w necie to oszaleć można bo wszędzie coś innego piszą:szok:

Do góry