reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
dorex mnie się wydaje, że są całkiem ok przy górnych granicach, ale moje ostatnio też tak wyglądały, oby lekarz tylko potwierdził:-)

Byłam dzisiaj na wizycie, glukoza ok. Na czczo 79, po godzinie 145, po dwóch 124. Szyjka długa zamknięta ale znowu mam jakąś infekcje ehhhhh
Mała waży 1650 a ja mam kolejne +3 kg, kurcze to już 10 kg :szok:
Kolejna wizyta 4 grudni

Madzia ale 1650 gram Szczęścia nic inne nie jest ważne, jaka duża ach:-) a te kilogramy to jakoś zgubimy, a tam bedziemy się później martwić, gratulacje:tak:

dziś wizyta i mimo że czuję się ok to i tak idę tam z duszą na ramieniu..... chyba już do porodu( w terminie) nie zaznam spokoju brrrrrrrrrrr:zawstydzona/y:

Madzia to kawał Niuńki już nosisz :-D najważniejsze że wszystko w porządku a tak jak pisze Kasia - kilogramami będziemy się martwić po porodzie ;-)

dorex kciuki!! Na pewno jest Ci trudniej niż nam wszystkim...ale pomyśl że to już ostatnia prosta. Będzie dobrze!! O której wizytujesz? Czekamy na wieści.

Dorex ja też dziś wizytuje na 15 pozniej na 16.30 szkola rodzenia. Moze cos mi gin na kaszel męczący doradzi na razie sama się inhaluje samą solą fiz. Lżej mi po tym. Mam tez wynik cukru 85 po godzinie 67.

reklama
elunia trzymam kciuki.... no i cukier masz super:-)
inhalacje są super a na kaszel to chyba tylko domowe sposoby albo *spam* czy tantum verde... ale pewnie lekarz ci coś podpowie:tak:

Do góry