reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Drago bo mu tak mamy, szczegolnie mamy podwojne. Niby wiesz ze masz sie oszczedzac, ale jak to zrobic. Musisz mezowi, dziecku nagotowac, poprac , pobawic sie, zakupy, sprzatanie. Mnie tez momentami boli brzuch , mam wrazenie jakby mi cos mialo ze srodka wypasc, ale jednak w glowie tez mam poczucie ze musze wiele rzeczy w domu zrobic, bo M caly dzien pracuje i chce wrocic do czystego domu... ehhh

Drago łóżko 180 na 220 ( po rozłożeniu) więc spokojnie damy radę:-D nawet nasze starsze córeczki się zmieszczą:-) zapraszam:-D

Ide jutro na glukozę trzymajcie kciuki żeby w żołądku została hehe zobaczę też jak moja morfologia wygląda bo ostatnio średnio było bo poniżej normy :(

No i ja już po glukozie, nie było źle, w smaku po dodaniu cytryny całkiem spoko, jak słodka lemoniada ;) czułam się dobrze jedynie poranne wstawanie i brak snu w nocy musiałam odespać w dzień i przyplątał mi się ból głowy :/ na wyniki muszę czekać do środy ale mam wielką nadzieję że cukrzycy nie będę miała bo nie wiem jak na tej diecie przeżyję ;)

reklama
mój klops waży 700g :D

za to ja mam pierwszą w ciąży infekcję i dostałam 3 globulki pimafucinu

Karolina, trzymam kciuki
ja mam glukozę za 2 tygodnie i już się trzęsę ze strachu, bo ta na początku ciąży wyszła tak trochę jakby na granicy, a ja się panicznie boję glukometru... :confused2:

Do góry