reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Drago bo mu tak mamy, szczegolnie mamy podwojne. Niby wiesz ze masz sie oszczedzac, ale jak to zrobic. Musisz mezowi, dziecku nagotowac, poprac , pobawic sie, zakupy, sprzatanie. Mnie tez momentami boli brzuch , mam wrazenie jakby mi cos mialo ze srodka wypasc, ale jednak w glowie tez mam poczucie ze musze wiele rzeczy w domu zrobic, bo M caly dzien pracuje i chce wrocic do czystego domu... ehhh

Drago łóżko 180 na 220 ( po rozłożeniu) więc spokojnie damy radę:-D nawet nasze starsze córeczki się zmieszczą:-) zapraszam:-D

Ide jutro na glukozę trzymajcie kciuki żeby w żołądku została hehe zobaczę też jak moja morfologia wygląda bo ostatnio średnio było bo poniżej normy :(

No i ja już po glukozie, nie było źle, w smaku po dodaniu cytryny całkiem spoko, jak słodka lemoniada ;) czułam się dobrze jedynie poranne wstawanie i brak snu w nocy musiałam odespać w dzień i przyplątał mi się ból głowy :/ na wyniki muszę czekać do środy ale mam wielką nadzieję że cukrzycy nie będę miała bo nie wiem jak na tej diecie przeżyję ;)

reklama
mój klops waży 700g :D

za to ja mam pierwszą w ciąży infekcję i dostałam 3 globulki pimafucinu

Karolina, trzymam kciuki
ja mam glukozę za 2 tygodnie i już się trzęsę ze strachu, bo ta na początku ciąży wyszła tak trochę jakby na granicy, a ja się panicznie boję glukometru... :confused2:

Do góry