reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

Madzia no to fajna kluseczka juz :)
Dorex kciuki za wizyte - &&& - ja sie jutro mierze i zobaczymy co dalej...
Elunia - kurcze sie te chorobska przyplatuja... Moj Misiak juz zdrowy i do przedszkola wrocil. Co do inhalacji to pani doktor polecila nam zamiast soli fizjologicznej cos mocniejszego Solanke Zablocka. Ciezko kupic ale mialam fuksa i akurat w aptece mieli jakies gratisowe butelki do inhalatorow i Pani mi jedna dala :D Mgiełka Solankowa | Zabłocka mgiełka, solanka, sól - moze spróbuj tego?

reklama
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne :)
My się jutro wybieramy na glukoze, ale lekarz kazał mi tylko zrobić po 2h. Więc tylko dwa kłucia :) mam nadzieję, że jakoś to przeżyje :-) wczoraj była u nas położna i dała posłuchać serduszka ;-) a że będzie przychodzić raz w tygodniu to też co tydzień będziemy sobie słuchać;-) we wtorek wizyta:) juz się nie mogę doczekać;-)

jestem:tak:
niestety u mnie średnio bo szyjka dalej mimo szwu się skraca... ale tragedii nie ma i cel 36 tc jak najbardziej osiągalny niestety 38 już raczej nie, no chyba że jakimś cudem..... ale ja i tak zamierzam myśleć pozytywnie i wierzyć w cuda bo w końcu innej opcji nie mam:tak:;-)

reklama
Dorex kciuki za 38 tc.
Ja po wizycie mega podłamana...mała jest ulozona miedniczo i 50%ze sie obroci....a moj lekarz mimo ze taki porod to tylko do cc to mi rzucil haslo jak bedzie wazyc mniej niz 4kg to rodzimy naturalnie....ze nie bedzie otwieral brzucha....a co z dzieckiem i zagrozeniami przy takim porodzie... ryczalam po wizycie...mala zdrowa i wazy 1050g na ok 65cent.nie koniecznie dojdzie do 4kg. Bylam tez na szkole rodzenia pocieszyla mnie ze sie musi obrocic i nie takie porody sie przyjmuje....ale za przeproszeniem wiem w jakich stansch sa dzieci i krocza po takich porodach ko fuck...teraz 3 tyg.bede stresic sie do kolejnej wizyty czy sie obroci czy nie. Na kolejnej wizycie bede walczyc o cesarke jezeli nie jest obrocona i nie wazne cxy bedzie wazyc 3500 czy 4000.

Do góry