reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowa mama u lekarza

Madzia no to fajna kluseczka juz :)
Dorex kciuki za wizyte - &&& - ja sie jutro mierze i zobaczymy co dalej...
Elunia - kurcze sie te chorobska przyplatuja... Moj Misiak juz zdrowy i do przedszkola wrocil. Co do inhalacji to pani doktor polecila nam zamiast soli fizjologicznej cos mocniejszego Solanke Zablocka. Ciezko kupic ale mialam fuksa i akurat w aptece mieli jakies gratisowe butelki do inhalatorow i Pani mi jedna dala :D Mgiełka Solankowa | Zabłocka mgiełka, solanka, sól - moze spróbuj tego?

reklama
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne :)
My się jutro wybieramy na glukoze, ale lekarz kazał mi tylko zrobić po 2h. Więc tylko dwa kłucia :) mam nadzieję, że jakoś to przeżyje :-) wczoraj była u nas położna i dała posłuchać serduszka ;-) a że będzie przychodzić raz w tygodniu to też co tydzień będziemy sobie słuchać;-) we wtorek wizyta:) juz się nie mogę doczekać;-)

jestem:tak:
niestety u mnie średnio bo szyjka dalej mimo szwu się skraca... ale tragedii nie ma i cel 36 tc jak najbardziej osiągalny niestety 38 już raczej nie, no chyba że jakimś cudem..... ale ja i tak zamierzam myśleć pozytywnie i wierzyć w cuda bo w końcu innej opcji nie mam:tak:;-)

reklama
Dorex kciuki za 38 tc.
Ja po wizycie mega podłamana...mała jest ulozona miedniczo i 50%ze sie obroci....a moj lekarz mimo ze taki porod to tylko do cc to mi rzucil haslo jak bedzie wazyc mniej niz 4kg to rodzimy naturalnie....ze nie bedzie otwieral brzucha....a co z dzieckiem i zagrozeniami przy takim porodzie... ryczalam po wizycie...mala zdrowa i wazy 1050g na ok 65cent.nie koniecznie dojdzie do 4kg. Bylam tez na szkole rodzenia pocieszyla mnie ze sie musi obrocic i nie takie porody sie przyjmuje....ale za przeproszeniem wiem w jakich stansch sa dzieci i krocza po takich porodach ko fuck...teraz 3 tyg.bede stresic sie do kolejnej wizyty czy sie obroci czy nie. Na kolejnej wizycie bede walczyc o cesarke jezeli nie jest obrocona i nie wazne cxy bedzie wazyc 3500 czy 4000.

Do góry